Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 26 квітня 2021, 19:17
986
0

ВІДЕО. Томас ТУХЕЛЬ: «Ми заслужили бути в півфіналі»

Наставник «Челсі» - про матч проти «Реала»

| Оновлено 26 квітня 2021, 19:17
986
0
ВІДЕО. Томас ТУХЕЛЬ: «Ми заслужили бути в півфіналі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Томас Тухель

Головний тренер «Челсі» Томас Тухель поділився очікуваннями від першого матчу півфіналу Ліги чемпіонів проти «Реала» (27 квітня):

«Нам буде не вистачати тільки Матео Ковачіча, всі інші гравці доступні. У минулому матчі ми заслужили перемогу над «Вест Хемом» і це була важлива перемога. Ми граємо в найскладнішій лізі Європи і виступаємо кожні три дні.

Ми виступали і показували свою майстерність у всіх матчах. Це хороший досвід, який залишиться з нами і він зміцнив наші зв'язки, тому що нам явно потрібна гра на високому рівні завтра, коли ми будемо битися проти «Реала».

У нас сильні зв'язки в команді, і я відчуваю, що ми готові перемагати разом. Ми відчуваємо, що це відповідний момент для такої гри. Ми хочемо грати з голодом. Можливо, у нас трохи менше досвіду в півфіналах Ліги чемпіонів, але, можливо, ми зможемо зіграти з ентузіазмом.

Ми заслужили право бути в півфіналі, як і «Реал». Ми заслуговуємо це право не через політичні рішення або через наш логотип, а через пройдений довгий шлях. Мені пощастило брати участь в турнірі зі стадії плей-оф, і ми змогли добитися результатів».

Олег Дідух Джерело: BBC
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.