Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2021, 02:14
25486
63

ВІДЕО. Він брав участь в гей-парадах! Костишин образив журналіста ТаТоТаке

Наставник «Колоса» розкритикував журналіста Андрія Сеньківа

| Оновлено 17 серпня 2021, 02:14
25486
63
ВІДЕО. Він брав участь в гей-парадах! Костишин образив журналіста ТаТоТаке
ФК Колос. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин у ефірі телеканалів Футбол 1/2/3 прокоментував скандал навколо гравців своєї команди і розкритикував ведучого ТаТоТаке Андрія Сеньківа:

«Будь-яка людина може сказати свою думку в коментарях. Але коли журналіст починає такі речі говорити без доказів. Ну немає доказів. Це просто... хочеться матом сказати, ну це неправильно. Він починає просто по-жорсткому парафінити моїх футболістів – я буду мовчати?

Я сам зі своїми футболістами розберуся. Я знаю. По-перше, це брехня. Команда їхала автобусом, футболісти відпросилися, це в першу чергу. А по-друге, жоден футболіст без доказів не може звинувачувати офіційно або в якійсь передачі футболістів без доказів, посилаючись на якийсь пост або ще щось. Це не журналістика, це хе* знає що.

Якщо Сеньків дозволяє собі такі заяви... Він з такою насолодою це говорив, таке відчуття, що він в гей-парадах бере участь. Він так в кайф все говорить, що, по-моєму, він там постійний учасник. Я не дозволю своїх футболістів так ображати.

Я не захищаю гравців. Я вже їх оштрафував. Якщо вони потрапили в історію, у мене футболісти вже оштрафовані. Я їх викликав і сказав: «Мені все одно, я не буду розбиратися». Розумієте, під час наших технологій жодного відео, жодної заяви.

Розумію, може, вони вели себе неправильно, може, вони і не порушили. Але я не можу їздити за своїми футболістами. Це їх вихідний. Вони громадяни, які відповідають за свою поведінку. Ви думаєте, якщо вони вибили двері, депутат, який їх зустрічав, не забрав би їх відразу до буцегарні? Як ви думаєте? Там депутат, дівчина і так далі. Ще не розібратися – дружина чи коханка, хе* його знає.

Оштрафував футболістів за те, що потрапили в цю історію. Диму без вогню не буває. Вони попалися. Ти караєш за те, що вони вели себе неправильно, я погоджуюся. Не може бути так, що піднявся хайп. Але з цього зробили, що мало не згвалтування. Це все рознесли. Футболіст – вже погана людина?»



На післяматчевій прес-конференції Руслан Костишин підтвердив свою думку:

«Розумієте, це з'явилося перед матчем. Ми розуміємо, що футболісти винні. Але як роздули, рознесли. Знаєте, напевно, вбивство легше, ніж те, що вони наробили. Стільки бруду вилилося. Ми самі розберемося. В першу чергу – президент, який зайнявся цим питанням. Він розбереться сам, з'ясує що до чого і знайде правду. Ну не можна звинувачувати людей без доказів. У наш час кожен може зняти на телефон, можуть бути камери в поїзді, можуть фото бути. Ну все може бути. Ну не можна однією статтею розносити пацанів.

Журналіст Сеньків просто знищив пацанів морально. Він дуже брудно говорив. Я дуже хочу їх захистити, не знаю як. Не хочу бути таким, як Сеньків. Але він з такою насолодою їх ганьбив, що у мене таке відчуття, що він сам цим займається. Що він сам, б****, ходить з п**юном надроченним, б****, і бере участь в гей-парадах. Він такий кайф від цього отримував, що капець. Без доказів, без нічого. Моїх футболістів не треба чіпати, я сам розберуся з ними.

Вони винні, вони покарані тільки за те, що потрапили в цю ситуацію. А так повернули, таке відчуття, що вони людей повбивали. Без нічого, тільки дівчина написала статтю. Все, статтю написала. А якщо я зараз напишу статті якісь?»

ВІДЕО [18+] (містить нецензурну лайку). Костишин образив журналіста

 

ВІДЕО. Повна пресс-конференція Руслана Костишина.

ВІДЕО. Аналіз ситуації від Андрія Сеньківа.

Оцініть матеріал
(85)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 63
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Романтическая аура Колоса окончательно растворилась. В сухом остатке хороводы с Павелко, покупка судей 13 пенальти за сезон, хамло-тренер и алкоголики-игроки. Зато на 4 месте, тьфу.
Alehandro
это всё враньё и доказательств нет... но своих игроков я уже оштрафовал))) Костышин хай или крестик снимет или трусы наденет)
cucumber
дааа... крепко бомбануло.. понесло по полной программе. писюн надроченный!
Володимир Семигайло
Інтелектуал бл....
umnuy2
Костышин упал в моих глазах....мутный чел.
Ничего не было,вы все геи но я их оштрафовал
DK1970
Костышин в показаниях путается, переходит на личности, оскорбления. Если ты мужик скажи, что мужчина не должен себя так вести, принеси извинения от клуба. Скажи, что понесли наказание, оштрафованы. А так наплёл в три короба. Взрослей,ты дедькой для них должен быть. Будут уважать! Люди хотят справедливости!
BekXanov
Костышин сам стал участником гей парада відавая эмоции и остальное.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
VAD
а шо сам Костішин несет?
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vk10
это уже какой то позор!
Саша Яковенко
Синий.
Віталій Ткачук
Ого, Костишин загнався. Меле ахінею + мат- перемат. Цікаво, якби така ситуація сталася після єврокубкового матчу, що б він тоді блеяв?
Pro100ecspert
Не думав що Костишин такий тупий. То каже що, Сеньків сам робив те що говорив з насолодою, то що в ней парадах бере участь
umnuy2
Теперь понятно почему селя его куясосил
SevaCherkago
На вору шапка горит))))
Вадим Вадим
Сенькив красавчик - пердаки поджег
Сергей Софиянчук
то как Костышин защищает своих игроков обвиняя прессу оскорбляя журналистов не красит его и клуб. руководство клуба имеет такое же мнение. попытки изнасилования может и не было но учитывая что двери купе где были девушки были выбиты пьяными футболистами однозначно хулиганство и уголовная ответственность. посмотрим что будет дальше . Возникает вопрос насчёт Селезнева. так ли он был виноват. доказательств нету. а позиция клуба президента тренера под большим вопросом
Аа Бб
Может Селезнев просто не вписался в этот говноклуб?
Саша Яковенко
Костышина оштрафуют за такую прессконференцию. (Надеюсь)
Первой фразой он признал, что футболисты виноваты, но потом, захотел, чтобы всё ограничилось внутренними разборками. Вот представьте себе, что бандиты сами себя отмазывают, а тут они ещё и сами себя и ловить начнут. Ото мы заживём!!!
Сейчас же ещё обнаружится и работа клуба Колос с полицией . Это я имею в виду пропажу заявлений от пострадавших. Попытка сокрытия указывает на осознание вины. Уже не получится сказать, что мы тут были в зюзю и ничего не помним.