Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2021, 20:36
2214
9

СПІВАКОВСЬКИЙ: «Дебош гравців Колоса? Охорона потяга нічого не підтвердила»

Ведучий «ТаТоТаке» - про скандал навколо «Колоса»

| Оновлено 24 квітня 2021, 20:36
2214
9
СПІВАКОВСЬКИЙ: «Дебош гравців Колоса? Охорона потяга нічого не підтвердила»
Sport.ua. Михайло Співаковський

Ведучий футбольного ток-шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський в черговому випуску програми поділився своєю інформацією з приводу дебошу гравців «Колоса» в поїзді:

«У «Колосі» провели внутрішнє розслідування цієї ситуації. Мені відомо, як це виглядає зі слів очевидців. Це позиція «Колоса».

Кілька футболістів «Колоса», щоб не їхати з Ужгорода 12 годин після матчу, враховуючи дводенний вихідний, купили квитки за свій рахунок і поїхали на поїзді Ужгород - Київ. Хлопці після матчу купили по 2-3 пляшки пивка. За 5 хвилин до відправлення зайшли свій вагон, але двері в їхнє купе були закриті. Виходить звідти дівчина, мабуть, переодягалася. Можливо бути, навіть пролунав якийсь обмін однією-двома фразами між ними. Дівчина пішла до себе в купе, хлопці - до себе. Поставили пиво, постелилися, почали розмовляти, пили пиво. Можливо, вели себе шумно. Можливо, навіть хтось зробив їм зауваження.

Хтось із футболістів ліг спати раніше, хтось пізніше, хтось трохи засидівся. О 2 годині ночі всі спали. Вночі пиво дало про себе знати. Володимир Лисенко встає і йде в туалет. Повертаючись звідти потемки, він помиляється купе. Він смикає двері, а вони не відкриваються. Він стукає, а з купе доноситься жіночий голос: «Що ви взагалі витворяєте, що ви чіпляєтеся?».

Виходить Мілько і вказує Лисенку на їхнє купе. Жіночі голоси продовжують обурюватися. Через кілька хвилин в купе футболістів «Колоса» заходить дівчина з сусіднього купе з телефоном в руках і каже: «Хто з вас Лисенко?». Лисенко відповідає: «Я», і говорить по телефону. Виявляється, одна з дівчат - дружина колишнього українського футболіста, нині тренера. Називати його прізвище я не буду, він не давав мені таких повноважень. Він і ці гравці «Колоса» грали приблизно в один час. Ось цей коуч ставить запитання: «Що відбувається взагалі? Що ви там влаштовуєте?». Йому відповідають, що нічого не влаштовували - їхали, поговорили, попили, помилився дверима. Домовилися, що все буде нормально.

Але дівчата все одно викликали охорону поїзда. Охорона попросила спокійно доїхати до Києва, сказала, що дівчата йдуть спати. Вранці люди виходять з вагона, а там стоїть наряд поліції. Футболістам кажуть: «У бік, до нас». Сказали, що їх викликали через безлад у вагоні. Опитали пасажирів вагону. Ті сказали: «Ну, чуваки їхали собі. Шуміли, але нічого не було, двері не зламали». У провідниці теж не було претензій. Свідків, які б стверджували, що щось було - не було. Охорона теж нічого не підтвердила. Пасажири кажуть, що ніхто не буянив, ніяких претензій немає.

Але стоїть конкретна людина в піджаку, депутат. Не хочу навішувати ярлики, але, як я розумію, знайомий, покровитель ще однієї жінки, яка їхала в поїзді. Він сказав, що це так не залишить.

Руслан Костишин зателефонував тому самому футболістові - чоловікові однієї з дам - ​​і запитав: «Ти з дружиною спілкувався? Що було?». Він відповів: «Їхали, щось там шуміли, але докучань і перегинів за великим рахунком не було».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Ну прямо білі і пухнасті пияки
До речі, а Поворознюк був правий
22.02.2021
ПОВОРОЗНЮК: «З приходом Селезньова в Колос півкоманди почало бухати»
https://sport.ua/uk/news/525740-povoroznyuk-s-prihodom-selezneva-v-kolos-po
lkomandy-nachalo-buhat
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
“возвращаясь нттуда впотьмах он ошибся дверью”(с)
а он, простите, по купейному вагону шел или по подземелью?
поххоже, там впотьмах были футболисты
Sukiyaki
Сдается, господин Спиваковский - пиzдит.
Хотя, это, в общем,его работа.
А эти дуралеи подставили Костышина на ровном месте.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lehach_08
пили пиво....понятно, шумели....тож ладно, но перепутать купе....типа....?!?!?!? пусть не пи*дят, мягко говоря.