Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 23 квітня 2021, 15:22
9466
19

УАФ пояснила, чому не був призначений пенальті у ворота Агробізнеса

Дуже дивне пояснення

| Оновлено 23 квітня 2021, 15:22
9466
19
УАФ пояснила, чому не був призначений пенальті у ворота Агробізнеса
screenshot

Комітет арбітрів Української асоціації футболу пояснив найбільш резонансний епізод матчу 1/2 фіналу Кубку України-2020/2021 «Агробізнес» — «Динамо» (0:3).
 
«Під час ведення єдиноборства за м’яч між гравцями №34 ФК «Динамо» та №17 ФК «Агробізнес» у межах штрафного майданчика ФК «Агробізнес» відбулося ігрове зіткнення та падіння обох гравців. Арбітр призначив 11-метровий удар у ворота ФК «Агробізнес» та показав жовту картку (за нерозважливі дії), вважаючи, що порушення було скоєно гравцем команди, що захищалась, а саме №17.
 
У цьому ігровому епізоді обидва гравці, №34 ФК «Динамо» та №17 ФК «Агробізнес», мали намір і можливість зіграти рівновіддаленим м’ячем ногою, але гравець ФК «Динамо» виявився спритнішим, на якусь мить випередив свого опонента, зіграв у м’яч, після чого здійснив наступ (кінцівкою бутси) на ногу гравця ФК «Агробізнес», яка «стелилася» по газону (при цьому він намагався уникнути зіткнення); після таких дій (обох гравців) фізичний контакт між ними все ж таки мав місце. ВАА, маючи всі можливості контролю (згідно вимог Протоколу ВАА), переглянув такі дії обох гравців та рекомендував арбітру перегляд на полі (ПНП) для можливої зміни свого первинного рішення про призначення 11-метрового удару та відміни жовтої картки, стверджуючи, що ініціатором цього наступу на ногу (на що відреагував арбітр) був гравець №34 ФК «Динамо», і така ситуація мала би трактуватися як ігрове зіткнення, яке не підлягає покаранню (гра у футбол припускає наявність фізичних контактів).
 
Позиція арбітра була загалом вдалою для того, щоб добре контролювати дії гравців, але деяка втрата концентрації не дозволила йому прийняти більш прийнятне правильне рішення, що відповідало би вимогам чинних Правил гри», – сказано в поясненні. 

Епізод на відео з 1:07

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Федько
То есть тебе не бьют по подошве, а ты сам наступаешь. Игрока Олимпика не сбивал Трубин, а сам спиной споткнулся об руки вратаря... Такого бреда и беспредела давно не было
fan_007
В таком случае сразу вопрос. Почему назначили пенальти а ворота Зари в матче с Александрией? Оба боролось вверху, пытались играть головой. Кто-то получает более болезненный удар. Если бы такое случается не в штрафной, арбитр в 90 процентах случаев просто останавливает игру, игрокам оказывается помощь и после этого арбитр вводит рукой мяч в игру в пользу команды, владевшей мячем. А тут решил точку поставить...
Павел СН
им самим(УАФ) не стыдно писать такой бред!Неужели они такие идиоты,которые считают,что мы ничего не смыслим?да они просто плюют на всех по причине своей вседозволенности и безпредела вм эпоху правления Павелка
funcat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bsdmk13
Бред подонков!
romario1501
Не призначили , бо рахунок на той момент був 0:1 , і в них ще була надія що Агробізнез заб’є гол , за рахунку 0:3 було б пенальті .
Роман Лелюк
це називається "сцяти межи очі"
kylt_lichnosti
Там, как бы, еще и удар коленом был.
BaZia
Это называется на усмотрение судьи, там реально решили роль доли секунды, обоюдная борьба, но не понимаю трактовки инициатором наступа на ногу был игрок ДК.. что за бред? Он играет первый в мяч и типо напрашивал на точку?
Роман Шустик
Що вони курять!?
Sauron
Чтобы дополнить картину, надо еще показать интервью капитана Агробизнеса, где он соглашается с тем, что пенальти был и удивляется, что его отменили.
Милан Милан
А будет объяснение почему не засчитали гол Зари в дополнительное время на кубок. Сложилось такое впечатление, что судьи ооочень не хотели, чтобы в финале была Заря.
VAD
Какая жесть
Так можно отмазать от многих красных и пеналей, ну шо, не учюспел...
Фарс....
avk2307
А прямая нога Сироты , о которой сказал от имени Луччи ведущий футбола оказывается была не такой и прямой.
Ну таке. Главное забили и победили заслуженно. И это уже не в первый раз.
Браво Федерация!!!!
DK1961
Полнейший пролохметовский бред!
Владимир Копяк
Ребята,очень жаль что вы не имеете возможности прочитать опусы комитета арбитров УЕФА, которые они отправляют командам,если была результативная ошибка арбитра (по мнению потерпевшей команды). Отмазки нашего комитета -детский лепет по сравнению с ними, но стиль письма - один к одному. Школа мошенников с УЕФА чувствуется.
sahka1981
Ну это уже просто цирк...
Не дали так как счет был только 0-1 и два центральных защитника у ДК уже были на желтых карточках...
Сергей Иванамофф
23 постоянно в оффсайде находится когда 2й и 3й забивали. И на Циганкове из за него отменили.