Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 квітня 2021, 15:29
1572
0

Лестер - Вест Бромвіч. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Лисицям» необхідна тільки перемога над «дроздами», які набрали хід

| Оновлено 22 квітня 2021, 15:29
1572
0
Лестер - Вест Бромвіч. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 22 квітня, в Лестері на полі «Кінг Пауер Стедіум» відбудеться матч 32 туру чемпіонату Англії, в якому «Лестер» прийме «Вест Бромвіч».

«Лестер»

Підопічні Брендана Роджерса в таблиці англійської Прем'єр-ліги розташовуються на третій позиції, маючи в активі 56 очок після 31 проведеного матчу (17 перемог, 5 нічиїх, 9 поразок). У стінах рідного «Кінг Пауер Стедіум» команда взяла 22 пункти, провівши 15 ігор (7 перемог, 1 нічия, 7 поразок).

В крайньому домашньому поєдинку «лисиці» програли «Манчестер Сіті» (0:2), чим закрили перемогу над «Шеффілд Юнайтед» (5:0), яка, в свою чергу, дозволила команді прийти в себе після фіаско у поєдинку з «Арсеналом »(1:3). В цілому ж, «Лестер» у п'яти останніх зустрічах в АПЛ здобув дві перемоги, один раз зіграв внічию та двічі програв. При цьому поразки припали на останні на сьогодні ігри - після невдачі вдома у поєдинку з «городянами» була виїзну поразку від «Вест Ґема» (2:3).

Якщо вірити неофіційній інформації, за «Лестер» у майбутньому поєдинку не зможуть зіграти травмовані Барнс та Джастін. Відсутність обох - це втрата, тому що вони обидва є гравцями основного складу.

«Вест Бромвіч»

Команда Сема Аллардайса наразі передостання в турнірній таблиці англійського чемпіонату. Займаючи 19 місце, вона має у своєму активі 24 очки після 31 поєдинка (5 перемог, 9 нічиїх, 17 поразок). На виїзді «дрозди» набрали 10 пунктів у 15 проведених зустрічах (2 перемоги, 4 нічиї, 9 поразок).

У трьох останніх поєдинках в гостях «Вест Бромвіч» спочатку зіграв внічию 0:0 із «Бернлі», потім програв 0:1 «Кристал Пелас» та обіграв у Лондоні «Челсі» (5:2). Перемога над «аристократами» отримала продовження в рідних для підопічних Аллардайса стінах - на «Хоторнс» з рахунком 3:0 капітулював «Саутгемптон». Таким чином, на сьогодні «дрозди» мають серію із двох перемог після трьох ігор без виграшу.

Зараз в клубному лазареті «Вест Бромвіча» знаходиться лише захисник Іванович, який має пошкодження стегна. Решта гравців основи команди у строю.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою у англійській Прем'єр-лізі 9 матчів. На рахунку у «Лестера» п'ять перемог, при цьому всі вони виїзні. «Вест Бромвіч» виграв у двох поєдинках, і вони також були для нього гостьовими. Ще дві зустрічі завершилися внічию.

У поєдинку першого кола поточної кампанії, який відбувся на полі «дроздів» 13 вересня минулого року, виграли гості - 3:0.

Орієнтовні склади:

«Лестер»: Шмейхель, Фофана, Еванс, Сеюнджю Чаглар, Олбрайтон, Ндіді, Тілеманс, Кастань, Меддісон, Варді, Іхеаначо.

«Вест Бромвіч»: Джонстон, Таунсенд, Бартлі, О'Ши, Ферлонг, Робінсон, Мейтленд-Найлс, Йокушлу Окай, Філліпс, Перейра, Діангана.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.57 по лінії Parimatch.

22 квітня, четвер

«Лестер» - «Вест Бромвіч»
Лестер. «Кінг Пауер Стедіум». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 2:0

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.