Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 квітня 2021, 04:29
2302
2

ВУДВОРД: «Це був складний період в історії Манчестер Юнайтед»

Віце-президент «Манчестер Юнайтед» залишить клуб після закінчення 2021 року

| Оновлено 21 квітня 2021, 04:29
2302
2
ВУДВОРД: «Це був складний період в історії Манчестер Юнайтед»
Getty Images/Global Images Ukraine

Виконавчий віце-президент «Манчестер Юнайтед» Ед Вудворд підтвердив інформацію про те, що залишить клуб після закінчення 2021 року:

«Я дуже пишаюся тим, що слугував для «Юнайтед». Для мене було честю працювати у найбільшому футбольному клубі світу протягом останніх 16 років. У клубу хороші перспективи на майбутнє, і в кінці року піти з нього буде складно.

Я буду зберігати спогади про час на «Олд Траффорд», в період, коли ми виграли Лігу Європи, Кубок Англії і Кубок ліги. Пишаюся відродженням клубної культури і нашим поверненням до манери гри «Манчестер Юнайтед».

За час мого перебування тут ми вклали в команду більше 1 мільярда фунтів стерлінгів. І я особливо радий, що команда добилася прогресу під керівництвом Уле Гуннара Сульшера і його тренерської команди за останні два роки. Я впевнений, що з тими змінами, які ми внесли на полі, а також до тренерського і футбольного штабу за останні роки, цей великий клуб скоро знову підніме трофей. Клуб заслуговує.

Останні 16 місяців принесли так багато проблем, і робота клубу в співтоваристві і в усьому світі під час пандемії COVID-19 була героїчною. Фінансові наслідки для футбольних клубів були дуже серйозними, але «Юнайтед» був одним з найнадійніших і стійких перед обличчям надзвичайного фінансового тиску.

Я хотів би подякувати відданим фанатам «Юнайтед» за їх підтримку в хороші і погані часи. Я знаю, що це був складний період в нашій історії, але ваша підтримка команди ніколи не викликала сумнівів. Мені було приємно працювати з такою кількістю прекрасних, талановитих і працьовитих людей».

Раніше повідомлялося, що Вудворд залишить свою посаду через негативну реакцію публіки на створення Європейської Суперліги. Вудворд приєднався до «МЮ» в 2005 році і став виконавчим віце-президентом у 2012 році.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Антон Кантон
Нет, очень простой, показавший ху из ху. Реал, Ювентус и МЮ 50 лет наслаждаются любовью фанатов, лучшими игроками, топ-трофеями. Но толстосумам все мало: нужно больше, больше, больше денег. Прощайте и всего плохого вам.
аоот оооит
Лохи