Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 21 квітня 2021, 18:47
1688
1

Швеція – Україна. Прогноз та анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу

Наша збірна спробує грюкнути дверима в кваліфікації

| Оновлено 21 квітня 2021, 18:47
1688
1
Швеція – Україна. Прогноз та анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу
ФГУ

Поєдинок Швеція – Україна відбудеться в середу, 21 квітня, в Лунді. Початок зустрічі о 19.10 за київським часом. У запису матч покаже телеканал «Хsport» (трансляція стартує о 20.30.)

Сьогодні наша національна команда проведе поєдинок у відповідь раунду плей-оф у кваліфікації на чемпіонат світу-2021. На превеликий жаль всіх українських любителів гандболу, цей матч буде мати лише формальне значення. Всі реальні та об'єктивні шанси на подолання шведського бар'єру українські гандболістки втратили ще в Києві минулої суботи.

Чотири дні тому на паркеті столичного Палацу Спорту збірна України поступилася національній команді Швеції з двозначною різницею в рахунку - 14:28. Наші дівчата лише на самому початку поєдинку грали на рівних проти скандинавок, а далі більш високий рівень гостей дався взнаки. У підсумку українки закинули лише по сім м'ячів у кожному з таймів, тоді як пропустили в два рази більше (і це ще при тому, що наші голкіпери видали цілком стерпний відсоток відбитих кидків).

Найрезультативнішою у складі збірної України стала Леся Смолінг. Ліва напівсередня нашої національної команди закинула у ворота скандинавок чотири м'ячі. Решта гандболісток української збірної вразила ворота наших гостей не більше двох разів. У складі шведської команди найкращим бомбардиром також стала ліва напівсередня Яміна Робертс і з таким же показником у чотири точні кидки. Тільки ось її подруги по команді також накидали нам достатньо м'ячів. Варто відзначити, що Леся Смолінг на даний момент є другим бомбардиром всієї кваліфікації. На гольовому рахунку українки двадцять сім закинутих м'ячів у чотирьох поєдинках.

Звичайно, віра в свою команду завжди має бути присутня, але після такої розгромної домашньої поразки всерйоз розраховувати на те, що українська збірна відіграє різницю і за сумою двох матчів вийде на чемпіонат світу не вписується в канони навіть самого міцного оптимізму.

За що залишається поборотися нашій збірній в Швеції? По-перше, за рейтингові очки. Україна вже пристойно опустилася в європейському гандбольному рейтингу і залікові очки дуже потрібні нам для того, щоб на жеребкуваннях сіятися з більш високих кошиків. По-друге, позитивний результат у грі проти такої сильної збірної допоможе нашим гандболісткам підняти настрій і знову відчути віру в те, що українська національна команда може на рівних грати з міцними опонентами. По-третє, з огляду на результат київського поєдинку, в дуелі зі Швецією цілком може бути встановлений антирекорд в історії збірної України за негативною різницею м'ячів у двоматчевому протистоянні. Думаю, нікому з наших гандболісток і членів тренерського штабу не хочеться докласти руку до такого сумнівного досягнення.

Звичайно, нашій національній команді буде дуже нелегко в Скандинавії. Особливих шансів у грі зі шведками не проглядається, але хочеться побажати українським гандболісткам зібратися і поборотися за результат в окремо взятому поєдинку. Втім, навіть хороша і змістовна гра на виїзді проти збірної Швеції цілком може бути розцінена як локальний успіх.

Прогноз Sport.ua: перемога збірної Швеції

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Швеція – Україна.

 
  • 1.30
  • 11.50
  • 4.65
Сделать ставку

 

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Socca: курс на Кубок Європи 2024
Інші види | 18 квітня 2024, 11:20 0
Socca: курс на Кубок Європи 2024

Кубок Європи 2024 з соккеру (Socca) розіграють 22 команди

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 48
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
лом
какой дверью?
это вместо -15 получить -14?
надо было договорится про 2 игры дома и не мотаться туда сюда