Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2021, 20:51
1579
1

ДЕНИСОВ: «Матч Ворскла – Зоря вийшов куди яскравішим, ніж Шахтар – Динамо»

Відомий журналіст – про перемогу полтавчан

| Оновлено 19 квітня 2021, 20:51
1579
1
ДЕНИСОВ: «Матч Ворскла – Зоря вийшов куди яскравішим, ніж Шахтар – Динамо»
Футбол 1/2/3. Олександр Денисов

Генеральний директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував перемогу полтавської «Ворскли» над луганською «Зорею» (4:2) в матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги.

«Якщо винести за дужки матч «Шахтар» - «Динамо», то гра в Полтаві могла претендувати на статус центральної у звітному турі. Власне, за змістом цей матч вийшов куди яскравішим, ніж зустріч «Шахтаря» та «Динамо». Хто зробив ставку до початку сезону, що Владислав Кулач виграє гонку бомбардирів, зараз вже підраховує потенційний дохід, який дозволить йому до кінця життя взагалі не працювати. Хет-трик Кулача в матчі із Зорею вивів його в одноосібні лідери бомбардирських перегонів. Найближчі конкуренти Циганков та Нурієв мають на три м'ячі менше, що в умовах нинішньої черепашачої гонки, де 10 голів - і ти вже лідер, 13 м'ячів - це досить великий відрив», - сказав Денисов.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mustapha
Рудий татарин скоро,в кращому випадку,винесе за дужки і самого пєнісова.Цей недоумок зробив все для того щоб кротів ненавиділа практично вся Україна,ну хіба що за виключенням вже зовсім неадекватів,які ще не долетіли до землі.