Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 24 квітня 2021, 05:57
3443
1

Перша ліга. Серія Вереса, трилер в Миколаєві і голепад в перших таймах

Огляд 22-го туру Першої ліги

| Оновлено 24 квітня 2021, 05:57
3443
1
Перша ліга. Серія Вереса, трилер в Миколаєві і голепад в перших таймах
ФК Миколаїв

Відразу хочеться відзначити дуже цікавий факт. Більшість голів цього туру було забито в першому таймі. Якщо говорити конкретно, то з 23 голів цього туру аж 20 (!) були забиті в першій половині зустрічі.

Непоступливий «Кремінь» зміг відібрати очки у «Чорноморця», який бореться за підвищення в класі. Команда з Кременчука відкрила рахунок в матчі після голу Дениса Галати. Але вже на 18-й хвилині господарі поля залишилися в меншості - червону картку отримав Олександр Головко-молодший, син знаменитого футболіста і тренера Олександра Головка. У більшості одесити відразу ж зрівняли рахунок - точно пробив знаменитий Сергій Кравченко. Гра так і завершилася з рахунком 1:1.

«ВПК-Агро» і «Прикарпаття» розписали мирову 1:1. Іванофранківці, які ведуть відчайдушну боротьбу за збереження прописки в Першій лізі, вийшли вперед після автоголу Дмитра Зозулі. Але до перерви Олександр Бєляєв зрівняв рахунок. У роздягальні команди пішли за рахунку 1:1. Результат зустрічі так і не змінився, зате в другому таймі в обох колективах були вилучення - у господарів червону картку отримав Антон Кіча, а у гостей - Андрій Кохман.

«Верес» здобув чергову перемогу в Першій лізі. Для команди з Рівного це була десята перемога поспіль у чемпіонаті України. Підопічні Юрія Вірта в останнє програвали аж 10-го листопада -«Альянсу». Після цього вони тільки кують перемоги. Так вийшло і цього разу в Тернополі. «Верес» виграв зустріч з рахунком 1:0 завдяки голу Сергія Панасенка на 20-й хвилині. До слова, Михайло Сергійчук у другій половині зустрічі не реалізував пенальті. Так би гості могли виграти ще впевненіше. Можна тільки привітати «Верес» з такою чудовою грою. Команда Вірта виграла десять зустрічей поспіль з рахунком 19:2.

Справжня битва з вісьмома голами була в Миколаєві, де «корабели» приймали «пивоварів» з Києва. У першому таймі цієї зустрічі було забито аж сім м'ячів. За «Миколаїв» забивали Сергій Кравченко, який оформив дубль, Руслан Паламар і Володимир Одарюк. У складі «Оболоні» точно пробивали Артур Мурза, Олексій Щебетун і Олексій Савченко. Перша половина поєдинку завершилася з рахунком 4:3 на користь миколаївської команди. У дебюті другої половини зустрічі Паламар оформив дубль. Як часто буває в таких матчах, більше голів не було, і зустріч завершилася з рахунком 5:3 на користь «корабелів»!

«Альянс» в Житомирі виграв у «Полісся» з рахунком 2:1. Всі голи фанати побачили в першому таймі. На точні удари у виконанні В'ячеслава Піднебенного і Владислава Шарая «Полісся» відповів голом Андрія Ковальова.

«Агробізнес» знову не зміг перемогти. Команда з Волочиська розписала мирову з «Гірником-Спорт» (1:1). Обидві команди забивали до перерви з пенальті. За «агрономів» точно пробив Руслан Черненко, в складі гостей гол до свого активу записав Сергій Романов. Для «Агробізнесу», який хоче в УПЛ, нічия не той результат, якого команда хотіла досяги. Єдиним позитивом для «агрономів» є той факт, що голом відзначився Черненко, який з 11 точними ударами продовжує лідирувати в бомбардирських перегонах Першої ліги.

У битві аутсайдерів «Авангард» зміг виграти у «Кристала». Краматорчани вийшли вперед на 6-й хвилині зустрічі після голу Романа Толочка. На 19-й хвилині «Авангард» забив другий м'яч після автоголу Володимира Киричука, якому довелося стати антигероєм поєдинку. Він на 84-й хвилині отримав червону картку і залишив херсонців в меншості. Але навіть при такому розкладі «Кристал» відіграв один гол після точного удару Олега Вакуленко. Як підсумок, перемога «Авангарду» на виїзді з рахунком 2:1.

Команди з верхньої частини турнірної таблиці «Металіст 1925» і «Волинь» зіграли внічию 1:1 у Харкові. На гол Олега Голодюка луцька команда відповіла точним ударом Артура Рябова.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга України. 22-й тур

16 квітня, п’ятниця

«Кремінь» - «Чорноморець» - 1:1
Голи:
Галата, 15 - Кравченко, 21.

Вилучення: Головко, 18 («Кремінь»)

«ВПК-Агро» - «Прикарпаття» - 1:1
Голи:
Бєляєв, 39 - Зозуля, 6 (автогол)

Вилучення: Кіча, 90+1 - Кохман, 73.

«Нива» - «Верес» - 0:1
Гол:
Панасенко, 20

Нереалізований пенальті: Сергійчук, 60 («Верес»).

«Миколаїв» - «Оболонь» - 5:3
Голи:
Паламар, 10, 50, Кравченко, 16, 45+1, Одарюк, 18 - Мурза, 20, Щебетун, 29, Савченко, 45+3.

«Полісся» - «Альянс» - 1:2
Голи: Ковальов, 14 - Піднебенний, 27, Шарай, 35.

«Агробізнес» - «Гірник-Спорт» - 1:1
Голи:
Черненко, 22 - з пенальті – Романов, 32 – з пенальті

17 квітня, субота

«Кристал» - «Авангард» - 1:2
Голи:
Вакуленко, 19 - Толочко, 6, Киричук, 19 (автогол)

Нереалізований пенальті: Єрмоленко, 6 («Авангард»).

Вилучення: Киричук, 84 («Кристал»)

«Металіст 1925» - «Волинь» - 1:1
Голи:
Голодюк, 36 - Рябов, 68.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Лапій
Нива приймала Верес у Львові, а не а Тернополі