Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2021, 01:04
2289
1

Запекла боротьба. Рух не зміг дотиснути Інгулець і залишився останнім

Команди, як і в першому колі, зіграли внічию

| Оновлено 19 квітня 2021, 01:04
2289
1
Запекла боротьба. Рух не зміг дотиснути Інгулець і залишився останнім
ФК Інгулець

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко після двох поразок поспіль вирішив у матчі проти «Руху» змінити воротаря Малиша на Кринського. Також з різних причин не знайшлося місця у стартовому складі Квасному, Плахотнюку і Чайковському, яких замінили Бартулович, Синьогуб і Сітчінава. У складі ж «Руху» після перемоги над «Минаєм» відбулася лише одна ротація: замість Борячука з перших хвилин гри на поле вийшов Климчук.

Рухівці активніше розпочали гру і на початку матчу міг відкрити рахунок Стаменкович, який після пасу Гагуна пробив головою над поперечиною воріт. Згодом чергова атака гостей після удару Синьогуба завершилася метушнею у штрафному господарів і завершальним ударом головою Білого в рамку воріт. М’яч влучив у ногу воротареві, який стояв за лінією воріт і відскочив у поле, проте за відсутності системи VAR на думку арбітра все було в рамках правил і голу він не зафіксував.

«Інгулець» поступово вирівняв гру і вже моменти почали виникати біля воріт Бандури. Так воротар «Руху» перевів м’яч на кутовий після удару під поперечину Козака. Небезпечно пробивав сходу і Синьогуб, але м’яч пролетів мимо воріт. А в середині тайму Салем порушив правила проти Климчука, і арбітр призначив пенальті. Сам же потерпілий взявся пробивати з «позначки», але м’яч пролетів низом повз рамку воріт. Для Климчука це був перший нереалізований пенальті в УПЛ – після 2-го удару, а Кринський вперше став переможцем пенальтійської дуелі – після 7-ї спроби.

На початку другого тайму Сергій Лавриненко зробив подвійну заміну, випустивши на поле Васіна та Янакова. І Янаков суттєво підвищив активність господарів поля, небезпечно пробиваючи по воротах та заробивши перспективний штрафний удар. Сам же Янаков виконував стандарт і влучив у «стінку». Контрвипад львівського клубу також міг завершитися голом, але Бойчук пробив поруч зі штангою.

Напруга на полі постійно зростала, адже «Рух» після суботніх матчів опустився на дно турнірної таблиці, і підопічні Івана Федика намагалися вирвати перемогу. Мав шанс Кондраков, але з близької відстані пробив надто неточно. «Інгулець» за втраченими очками також перебував впритул до «зони вильоту» і теж активно шукав шляхи взяття воріт суперників.

Але кінцівку матчу активніше провели гості. Як і в попередньому турі намагався завершити атаку дальнім ударом Кухарук, але м’яч рикошетом від захисника залишив поле. Намагався дальнім ударом завершити атаку і капітан «Руху» Мартинюк, але Кринський контролював ситуацію. Під кінець поєдинку подією матчу став дебют у складі «Інгульця» Коробенка, який свого часу в УПЛ виступав за «Шахтар» і «Маріуполь», а в Першій лізі і за «Рух».

У підсумку, як і в матчі першого кола, в другому поєдинку суперників була зафіксована нічия, цього разу безгольова. «Інгулець» не дозволив рухівцям наблизитися до себе у турнірній таблиці, вже 11-й (!) раз у нинішньому чемпіонаті зігравши внічию. При цьому обидва клуби завершили свої клубні рекордні безнічийні серіали: «Рух» - з шести ігор, а «Інгулець» - з чотирьох.

Українська Прем'єр-ліга. 22-й тур.

«Інгулець» – «Рух» - 0:0

Сітчінава, 23, Запорожець, 57  – Федорчук, 24, Мисик, 41, Борячук, 70

На 33-й хвилині Юрій Климчук («Рух») не забив пенальті (промах).

«Інгулець»: Кринський – Синьогуб, Салем, Кучеренко, Балан – Шишка (Коробенко, 90) – Коваленко, (Янаков, 55) Бартулович (Васін, 55), Козак (Шевцов, 74), Запорожець – Сітчінава.

«Рух»: Бандура – Мисик, Стаменковіч, Білий, Гагун – Кухарук, Мартинюк, Федорчук –– Климчук (Борячук, 68), Кондраков, Бойчук.

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

Стадіон: «Зірка» (Кропивницький).

Удари (у площину): 5 (1) – 10 (3)
Кутові: 4 – 8
Оффсайди: 2 – 0.

ІНГУЛЕЦЬ-РУХ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 13°C

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Дожиматели в рамку попадают. Как гДе Пена-ль)))