Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 квітня 2021, 22:00
10993
24

Усі сили на Кубок? Львів сенсаційно обіграв Олександрію

Команда Шарана не набирала очки вже чотири матчі поспіль

| Оновлено 16 квітня 2021, 22:00
10993
24
Усі сили на Кубок? Львів сенсаційно обіграв Олександрію
УПЛ

Обидві команди невдало виступають у другій частині чемпіонату України з футболу. «Львів» за цей період набрав всього шість очок і перед звітним матчем посідав останнє місце в турнірній таблиці. А «Олександрія», програвши три останні поєдинки поспіль, значно ускладнила собі завдання в боротьбі за бронзові медалі і за місце в єврокубку на наступний сезон. Втім, успіх у Львові ще залишав певні шанси підопічним Володимира Шарана у вирішенні цієї задачі.

Суперники відразу ж дали зрозуміти один одному, що в цій грі будуть прагнути тільки до перемоги. На кінець третьої хвилини вони встигли провести по одній непоганий атаці і заробити по одному кутовому. Здавалося, що і далі гра буде проходити гостро і на зустрічних курсах. Однак така активність на початку зустрічі не підкріплювалася ударами по воротах, від чого до середини тайму гольових моментів взагалі не було.

Проте, гості виглядали трохи краще за своїх опонентів. У них і м'яч більше тримався, і атаки виходили цікавіше. Тож не випадково, що саме вони на 30-й хвилині відкрили рахунок в матчі. Гольова атака «Олександрії» зародилася на правому фланзі. Пашаєв обігрався в «стіночку» зі своїм партнером і кинувся вперед до лицьової лінії. Звідти капітан олександрійців зробив гостру передачу в район воротарського майданчика. На шляху м'яча опинився Махмутович, який трохи підкоригував його політ. Зрештою м'яч опинився в ногах у Устименка і той з близької відстані без проблем вразив ціль.

Господарі поля відігралися на 39-й хвилині. Після передачі з правого краю від Буська спершу Бабогло не зміг вибити м'яч зі штрафного майданчика, а потім Пашаєву не вдалося перешкодити Ернесту прийняти м'яч і пробити по воротах. В результаті форвард львів'ян без перешкод завдав точного удару у ближній кут.

А на 43-й хвилині вже «Львів» вийшов вперед. Причому гол вийшов досить курйозним. Після подачі кутового, Брікнер в боротьбі із захисником пробив головою по воротах по досить високій траєкторії. М'яч довго перебував у повітрі і у голкіпера «Олександрії» Білика було кілька варіантів, щоб його зловити або відбити. Тим не менш, він не зробив ні того і ні іншого. Більш того, він сам ще й підправив м'яч, який опустився йому за спину в сітку воріт.

На початку другого тайму гості, бажаючи вирівняти становище, пішли вперед великими силами. Але на 55-й хвилині на чужій половині поля вони втратили м'яч. Альваро швидко розігнав контратаку «Львова», зробив передачу наліво на Ернеста, а той вже видав ідеальний пас на хід Ничу. Назарію залишалося тільки не промахнутися, що він й зробив.

Ось так досить несподівано змінилася ситуація на футбольному полі і над «Олександрією» нависла загроза четвертої поразки поспіль. Однак гості і не думали здаватися. Володимир Шаран використав всі п'ять замін і остання з них на 76-й хвилині ледь не стала результативною. Мишенко, який тільки що вийшов на поле, в падінні головою спрямував м'яч у сітку воріт. Але суддя на лінії підняв прапорець, сигналізуючи про офсайд. Звичайно, що гол був відмінений.

Вже у компенсований арбітром час все той же Мишенко головою пробив з меж штрафного майданчика, але удар вийшов несильним і Ільющенков легко забрав м'яч у руки. А незабаром пролунав і фінальний свисток.

Таким чином, «Львів» здобув вольову перемогу і зараз залишив останній рядок в турнірній таблиці. Щодо «Олександрії», то у неї зараз справи зовсім кепські. Благо, що очок вистачає, щоб зовсім не скотитися до низу.

Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ

Українська Прем'єр-ліга. 22-й тур.

ПФК «Львів» – «Олександрія» - 3:1

 Ернест, 39, Білик, 43 (авт.), Нич, 55 – Устименко, 30

  Ернест, 61, Сабіно, 88 – Дубра, 74, Гречишкін, 85

ПФК «Львів»: Ільющенков – Якимець, Романчук, Махмутович, Бусько – Довгий – Ернест, Альваро (Сабіно, 81), Брікнер (Ренан, 81), Грисьо (Семенів, 90+3) – Нич (Ременяк, 90+3).

«Олександрія»: Білик – Мірошніченко (Лучкевич, 46), Бондаренко, Дубра, Бабогло (Третьяков, 46), Пашаєв (Стецьков, 57) – Вантух (Мишенко, 75), Дришлюк, Гречишкін, Шастал (Новіков, 57) – Устименко.

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Удари (у площину): 6 (4) – 9 (3)
Кутові: 6 – 2
Оффсайди: 2 – 2.

ПФК ЛЬВІВ-ОЛЕКСАНДРІЯ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 2°C

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легенда Ліверпуля: «Гонка за титул АПЛ для команди закінчена»
Футбол | 25 квітня 2024, 08:11 0
Легенда Ліверпуля: «Гонка за титул АПЛ для команди закінчена»

Каррагер вже не вірить у перспективи команди Клоппа у сезоні

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
У Львова тренер хороший. Поверьте, если ему дадут нормально поработать, то команда будет прогрессировать.
Alexey Antonenko
Просто Александрия уже доигрывает чемпионат, а Львов в первую лигу не сильно хочет. Вот и результат.
Dmytro Dmytro
Д@ун..в середу ти мав ШАНС. Засцав!!! Пнх д@ун сцикливий) Болєли Карпат там були...не засцяли,а ти засцяв...сцикло. ФАКТ!!!
Dmytro Dmytro
Скільки фанів було? Як 0! Як локдаун? Декому це не мішає. Але в декого фанів нема))))))
bassofon
Интересно, сколько стоит эта сенсация?
savant
в чём сенсация?! Александрия никакая весной, 4е поражение подряд уже, а "Львов" показал что в домашних стенах очень боеспособная команда, что доказала победа над шахтой, так что наоборот, очень даже закономерный результат.
Dmytro Dmytro
Злили? Здали? Чи просто такі нікчемні?!!!! Позорище для алєксендрії!!!
NM16071
Все продається, все купується....
BaZia
Какой в пис.. кубок? Заря их не пустит в финал даже
BekXanov
А в чём сенсация?Александрия сдала на глухо Шаран постарался.
UPL
Просто Олександрію фінансово не простимулювали проти Львова, тай тому вони поганенько виглядали)))
Не фанат Львова, але якщо брати чесно, то задоволений перемогою. Не люблю команди де тренер волосся на собі рве та посилає всіх наліво і на право, щоб отримати той долар від третьої сторони. Стимулювання у нас широко розповсюджене, але те як це показував Шаран - це просто треш!!
Oles Bodnar
Львів бореться за виживання, молодці. А з Олександрією щось твориться. Суто мої припущення, і я можу помилятись. 1. Шаран вичерпав себе (хоча мало схоже, в мотивованій грі з Динамо був досить непоганий супротив). 2. Команда дійсно зробила ставку на кубок (але зважаючи що в фіналі дуже ймовірно буде Динамо, то досить сумнівна ставка). 3. Дали вказівку не потрапляти в Єврокубки (за стадії кваліфікації практично нічого не заплатять, а як мінімум один виліт закордон та підготовка стадіону до вимог УЕФА не дешева справа). Зважаючи на стан нашого футболу, схиляюсь до 3-ого варіанту.
Dmytro Dmytro
Ото л@ун розійшовсьґя після факту його сцикунства.де ж ти було? Там і з брутального футболу народ був . . Ти в курсі,що і там ва попустили))) пиши,ний,попускай себе... Д@ун в кубі))) ми ржемо))) на сцену виходь...)))) Я вже тут не писатиму,просто рджатиму з тебе д@уна....)))
Владимир Копяк
Алло, где там наш Баранка? Пора оторваться от разборок с Гельзиным и пересмотреть эту игру, которая носит явно договорной характер сдачи со стороны футболистов Александрии. Классика!
Kapitan Vrungel
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SandroKing
Львов Шахтер обыграл и борется за выживание, а Александрии уже ничего не нужно в этом чемпионате. В чем сенсация?
Ruslan
Тут взагалі адміни є? Чого постійно ми повинні бачити якісь неадекватні бекання цієї вівці morexodec?
Standard
Львів сенсаційно виграв у Шахтаря, а в Олександрії, яка четверту гру поспіль не може очки набрати, це не сенсація. Тим більше на Львів арені. Тупий заголовок.
обыкновенная игра
КубокНаш? А кому он нужен в Александрии? Неужели там космические премиальные. И что с тем Билыковм из сборной, который себе голы забрасывает, делать в ЛЕ?
Да и все претенденты на 5-е место этому не рады будут. Если КУ у ФКА, то 5-й лишний в Европе. А если КУ у Динамо или Зари, то 5-й будет в ЛЕ. Вроде так.
Ростик Карпа
Жаль звісно за Карпати.... таку команду втопили...