Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

13.04.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:2 0 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 серпня 2021, 22:22
19810
23

Не дотиснули. ПСЖ проходить Баварію на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів

«Баварія» виграла битву, але програла війну

| Оновлено 24 серпня 2021, 22:22
19810
23
Не дотиснули. ПСЖ проходить Баварію на шляху до півфіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

Визначився один з півфіналістів цього розіграшу Ліги чемпіонів.  Ним став французький «ПСЖ», який у напруженому матчі  хоч і програв «Баварії», але за рахунок виїзного голу пройшов мюнхенців.

Перша гра суперників закінчилася перемогою парижан на виїзді, тому «Баварії» потрібно було забивати як мінімум двічі. Але перший момент створили господарі – Мбаппе втік і з гострого кута пробив мимо штанги, а Дракслер не встиг замкнути. 

Далі німці обклали штрафний «ПСЖ», а ті, в свою чергу, бігали у контратаки. І перший реальний супермомент мав Неймар, але після отриманого м’яча  пробив у Нойєра. Далі ініціативу перехопила «Баварія», створювала напругу, але до гольових моментів не доходило.

Так тривало до 26 хвилини, коли у гостей з’явилися зразу два моменти – Сане і Кімміх трохи не влучили у ворота після ударів з дальньої дистанції.

А далі почалася п’ятихвилинка Неймара. Рахуйте самі: удар впритул після поперечної передачі від Мбаппе – Нойєр відбив. Удар з лівої ноги здалека – знову Нойєр! Розібрався з захисником і на техніку вицілював в дальню дев’ятку – поперечина!  І на завершення – удар в стійку після пасу того ж Мбаппе!

Getty Images/Global Images Ukraine

А «Баварія» тим часом забила. Все просто – Алаба вдарив, Навас відбив, а Чупо-Мотінг зіграв на добиванні. Алаба міг подвоювати рахунок, але з його ударом Навас впорався. Нелогічно, але на перерву «Баварія» пішла, ведучи в рахунку. 

Неймар знову був у центрі уваги на початку другого тайму, але то не влучав у ворота, то у нього забирали м’яч, то Нойєр вдало грав на виході. Градус напруги не спадав, але вся небезпека біля воріт складалася з навісів, прострілів і дальніх ударів, з якими справлялися воротарі.

«Баварія» відчайдушно хотіла забити, але нічого не могла зробити. Єдиний по-справжньому гольовий момент мав Лерой Сане, який справа з гострого кута покотив мимо дальньої штанги. Що казати, якщо Флік рятувати гру випустив Мусіалу і Хаві Мартінеса? Кадрова ситуація була безвихідна.

Гра так і закінчилася. «ПСЖ» спробує нарешті виграти кубок Ліги чемпіонів, а «Баварії» нічого не залишається, як відбивати спроби конкурентів у боротьбі за чемпіонство Німеччини.
 

Ліга чемпіонів УЕФА. 1/4 фінала. Матч-відповідь.

«ПСЖ» - «Баварія»  - 0:1 (перший матч - 3:2).

 Чупо-Мотінг, 40.

Алаба, 52, Мюллер, 68 - Дагба, 55, Еррера, 90.

«ПСЖ»: Навас, Кімпембе, Мбаппе, Паредес, Неймар, Ді Марія (Ерерра, 88) , Данило, Діалло (Баккер, 58), Дракслер (Кін, 72), Гейє, Дагба.

«Баварія»: Нойєр, Павар, Кімміх, Сане, Чупо-Мотінг (Хаві Мартінес, 85), Боатенг, Дейвіс, Ернандес, Мюллер, Алаба (Мусіала, 71), Коман.

Арбитр: Даніеле Орсато (Італия)

Стадіон: «Парк де Пренс» (Париж, Франція)

ПСЖ - БАВАРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Український воротар Баєра розповів, в чому феномен команди Хабі Алонсо
Футбол | 25 квітня 2024, 10:36 0
Український воротар Баєра розповів, в чому феномен команди Хабі Алонсо

Олександр Петренко вважає дисципліну головною запорукою успіху

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergey RockStar
Благодаря чуду Бавария избежала разгрома и каким-то чудом умудрилась выиграть, хотя не заслуживала даже ничьи. Париж с заслуженным проходом!
Pol Chopa
Почеттино доволен, рад за него,он правильно выстроил тактику.
В общем ПСЖ вполне заслужила проход,сегодня у Неймара настоящая невезуха.
Ждем следующего раунда наверное с МС надеюсь будет такой же захватывающий Футбол.
Sergii Novykov
Два гранда отправили домой... на пути к победе осталось ещё два.., одужают ли?
Микола Унгурян
Баварія повинна була ще в першому матчі вирішувати питання проходу, дивлячись статистику, то там мало бути 7-2 чи 5-1 і матч-формалтність у Парижі, але ПСЖ дуже сильно пофартило. А вчора, то парижани грали по рахунку і просто диво як Неймар не похоронив надії Баварії ще в першому таймі
Vitalii_13UA
В случае прохода МС, это будет ПСЖ - МС игры?
bzzzzz
Баварии очень не хватало Левандовски и травмированых игроков. С тем стилем футбола что они играют им очень важно забивать.
Хотя я и не пойму зачем они с такой высокой защитой играют... еще и с такой командой как ПСЖ, которая только и жаждит этого. Играли бы нормально, сбалансированно, и не было бы этих всех проблем.
_NATSGUL_
Читаю, какую муйню пишут люди....
Если рассматривать оба матча, то на проход наиграла в разы больше Бавария.Для сравнения статистика ударов 46!!! у Баварии против 18 ударов у ПСЖ, Удары в створ у Баварии - 17, у ПСЖ - 7. Это статистика по сумме двух матче. Так же Бавария была сильнее по всем другим статистическим показателем(владение, угловые и т.д.). Так, что кому повезло с проходом и кто отскочил - это ПСЖ.
Так же надо заметить, что Бавария играла оба матча без двух самых ключевых забиваемых игроков - Левандовский и Гнабри, но всё равно сумела забить столько же. сколько и ПСЖ. Страшно представить, если бы ПСЖ играла без своих двух самых результативных игроков - Мбаппе и Неймар, что бы тогда было.
Так что ПСЖ прошла на фарте и невезении Баварии. Командной игры у ПСЖ вообще нету, есть мастерство отдельных игроков, которые и делают результат.
Andy_P
Бавария победила, но вылетела... и отскочила сегодня.
Pol Chopa
Просто Бавария со своими постоянными победами,уже поднадоела,не их болелам,а природа людей такова,что они хотят все новых и новых героев,в даном случае зрелищ.
elevit
Ну хоть выручка за победы поровну))
__ENJOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
У Баварии будет новая команда.
Мюллер намекал на уход алаба уходит. Интересно уйдет ли Флик?
OKs100
Ждём матча ПСЖ - Боруссия Дортмунд. У МС нету шансов против Холанда.