Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 квітня 2021, 15:12
15861
6

Північна Ірландія – Україна. Прогноз і анонс на матч плей-оф відбору ЧЄ

Виправити ситуацію в Белфасті

| Оновлено 15 квітня 2021, 15:12
15861
6
Північна Ірландія – Україна. Прогноз і анонс на матч плей-оф відбору ЧЄ
irishfa.com

У вівторок, 13 квітня, відбудеться матч-відповідь за вихід на жіночий чемпіонат Європи, в якому збірна Північної Ірландії буде приймати національну команду України. Матч пройде в Белфасті на стадіоні «Сів'ю» і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

У першому поєдинку, який відбувся в п'ятницю в Ковалівці, українки зазнали поразки з рахунком 1:2. Пропустивши швидкий гол вже на 5-й хвилині, в середині першого тайму Дар'я Апанащенко зрівняла результат. Але в другій половині зустрічі «зелено-білі» знову повели в рахунку і перемогу вже не упустили. Таким чином, Північна Ірландія, яка раніше ніколи не виступала у фінальній частині чемпіонату Європи, наблизилася до історичного успіху. А ось збірній України для досягнення мети доведеться докласти максимум зусиль.

Якщо дивитися на котирування букмекерів перед першим матчем (коефіцієнт на перемогу господарок поля був у районі 1.3), то можна констатувати сенсацію у виконанні Північної Ірландії. Але чи так це насправді? Адже на груповому етапі «синьо-жовті» не продемонстрували надійну гру. Матчі з Німеччиною коментувати не будемо. Бундестім є однією з найсильніших команд світу, але двічі по 0:8 все-одно якось занадто. У домашньому поєдинку з Грецією, який наші виграли з рахунком 3:0, представниці Еллади створили українкам чимало проблем в першому таймі і цілком могли забити. У домашньому поєдинку проти Ірландії нас влаштовувала тільки перемога, яку «синьо-жовті» здобули завдяки курйозному автоголу. При цьому наші суперниці виглядали досить непогано і втратили кілька відмінних гольових нагод. Навіть у домашньому поєдинку з явним аутсайдером групи Чорногорією у збірної України виникли проблеми. До речі, за весь груповий турнір черногорки забили всього два голи. І вгадайте, кому?

Чи є шанс на камбек в Белфасті? Звісно. В першу чергу, потрібно мінімізувати власні помилки, адже пропущені в Ковалівці голи стали наслідком власних помилок українок в обороні. Також тренерському штабу Наталії Зінченко належить налагодити конструктивні дії в атакуючій лінії. У першій зустрічі наші футболістки цілком впевнено добиралися до штрафного суперниць, а ось в завершальній стадії гра у команди не клеїлася. «Не налаштувалися належним чином, бажання суперниць перемогти виявилося більшим. Але ми зробимо висновки, час виправити помилки є. Похибки в обороні призвели до двох пропущених голів. За великим рахунком, суперницями більше нічого біля наших воріт не було створено. Але у нас не вийшло продемонструвати ефективність в атаці. Будемо намагатися виправити ситуацію», - зазначила наставник нашої команди після поразки в першому матчі.

Наша команда тільки один раз в історії ставала учасницею фінальної стадії чемпіонату Європи. Сталося це в 2009 році на європейській першості в Фінляндії. Будемо сподіватися, що у вівторок увечері українки зможуть залишити за бортом Євро-2022 амбітних суперниць. Наостанок нагадаємо склад нашої збірної, яка постарається виправити ситуацію в Белфасті.

Воротарі: Ірина Саніна («Житлобуд-1» Харків), Катерина Самсон, Дарина Бондарчук (обидві — «Житлобуд-2» Харків), Алла Герасимчук («Хаяса», Вірменія).

Захисники: Дар’я Кравець («Реймс», Франція), Любов Шматко, Анастасія Вороніна, Анна Петрик, Ольга Басанська (усі — «Житлобуд-1» Харків), Ірина Подольська, Анастасія Філенко (обидві — «Житлобуд-2» Харків).

Півзахисники: Ольга Овдійчук, Дар’я Апанащенко, Ольга Бойченко (усі — «Житлобуд-1» Харків), Таміла Хімич («Спліт», Хорватія), Ія Андрущак, Натія Панцулая, Яна Калініна, Вероніка Андрухів, Яна Малахова (усі — «Житлобуд-2» Харків).

Нападники: Надія Куніна, Ганна Вороніна (обидві — «Житлобуд-1» Харків), Ніколь Козлова («Вірджінія Тех», США), Роксолана Кравчук («Житлобуд-2» Харків).

 
  • 3.86
  • 3.58
  • 1.84
Зробити ставку
 
  • 4.45
  • 3.60
  • 1.71
Зробити ставку
 
  • 3.95
  • 3.50
  • 1.85
Зробити ставку

13 квітня, вівторок

Північна Ірландія – Україна
Белфаст. Стадіон «Сів'ю». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «BBC Sport NI»
Арбітр: Яна Адамкова (Чехія)
ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ – УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2 (основний час)
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tropZ
После 21:45 народ будет смотреть ЛЧ.
Жилстрой - чемпион.
tima fialko
Британці-силовики,дівчатам треба використовувати думку і техніку,без навалу,без паніки і все буде добре
Андрій Ванчак
Ну і для чого аж 4 воротарі в заявці???
SandroKing
А что там с созданием женских команд? Вроде как все клубы Премьер-Лиги к следующему сезону обязаны создать женскую команду?
elevit
Пусть Кравец исправляет своё брак. Или в женский квартал)))
kadaad .
Суля по первой игре, снова проиграют.