Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

15.04.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 0 : 4
Арсенал Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 15 квітня 2021, 20:28
4268
2

Славія – Арсенал. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Чи зможе чемпіон Чехії здивувати і в матчі-відповіді?

| Оновлено 15 квітня 2021, 20:28
4268
2
Славія – Арсенал. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 15 квітня, в Празі на стадіоні «Еден Арена» відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому празька «Славія» прийматиме лондонський «Арсенал». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Славія»

Чемпіон Чехії зумів досить несподівано дістатися до стадії чвертьфіналу і здавалося, що пройти англійський гранд у команди Їндржиха Трпишовського практично немає шансів. Але у минулий четвер на «Емірейтс» гравці «Славії» довели, що гроші в футбол не грають, зігравши внічию з рахунком 1:1. При цьому «Арсенал» забив у кінці зустрічі, проте примудрився пропустити на третій компенсованій хвилині після кутового.

«Клаптеві» зуміли вирвати важливу результативну гостьову нічию і в домашньому поєдинку їх влаштує не тільки перемога, але й нічия 0:0. Є, звичайно, спокуса зіграти від оборони, але навряд чи є сенс виходити на поле і грати на нульову нічию. Необхідно зіграти не гірше, ніж на минулому тижні. Цікаво, що за «Славію» виступає український захисник Тарас Качараба, однак він не заявлений на Лігу Європи, тому в майбутньому матчі ми його не побачимо.

«Арсенал»

Команда Мікеля Артети у минулому сезоні здобула путівку до Ліги Європи тільки завдяки завоюванню Кубка Англії. В цьому році подібним чином кваліфікуватися в єврокубки не вийде, оскільки «Арсенал» не зміг захистити трофей. «Каноніри» вилетіли з національного Кубка ще після стадії 1/16 фіналу, поступившись «Саутгемптону» (0:1).

Невдало йдуть справи в «Арсенала» й у Прем'єр-лізі. За єврокубкову позицію зачепитися вже буде дуже непросто. В даний момент підопічні Артети розташовуються на дев'ятому місці, маючи в активі 45 балів, а відставання від п'ятого становить аж 9 очок.

Так що дуже схоже, що Артеті необхідно виграти Лігу Європи, щоб зберегти за собою посаду головного тренера і крім трофея здобути ще й путівку в Лігу чемпіонів. В іншому випадку, ймовірно, на нього чекає відставка. Тому «Арсенал» буде вкрай мотивований здобути перемогу і вирвати путівку до наступного раунду.

Орієнтовні склади

«Славія»: Вагнер – Боріл, Делі, Кудела, Сіма, Дорлі, Громада, Станчу, Ба, Провод, Олаїнка.

«Арсенал»: Лено – Чемберс, Голдінг, Габріель, Соареш, Себальос, Томас, Едегор, Обамеянг, Пепе, Ляказетт.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Арсенал» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.88 по лінії Parimatch.

15 квітня, четвер

«Славія» – «Арсенал» (Перший матч – 1:1)
Прага. Стадіон «Еден Арена». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 4.94
  • 3.56
  • 1.88
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Зуб
Славия красавцы. Я за них однозначно.
Микола Унгурян
Славія молодці, але напевно виграє і пройде Арсенал.