Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 квітня 2021, 04:26
3741
3

Луїш КАШТРУ: «Кинути клуб? Ніколи»

Наставник «Шахтаря» - про перемогу над «Ворсклою» (2:0)

| Оновлено 05 квітня 2021, 04:26
3741
3
Луїш КАШТРУ: «Кинути клуб? Ніколи»
ФК Шахтар. Луїш Каштру

Головний тренер «Шахтаря» дав оцінку поєдинку 20-го туру УПЛ з «Ворсклою» (2:0).

«Прекрасно знали, що у нас дуже складний суперник. Ми знали, що буде не найкраще поле. Знали, що дуже хочемо перемогти. Все це накладало на нас велику відповідальність. Команда дала позитивну відповідь. У першому таймі у нас було два удари в штангу, Соломон виходив сам на сам із воротарем, ще було кілька моментів, які ми не змогли реалізувати, і забили один гол. Ми повністю контролювали гру, здорово проявили себе як в атаці, так і в обороні, а також закривали всі шляхи до наших воріт.

У другому таймі «Ворскла» трохи більше володіла м'ячем, але не створювала гольових моментів. Був один епізод, який арбітр перетворив на штрафний. Рука - це був небезпечний момент для нас. Однак ми закривали всі зони, а команда діяла збалансовано. Ми провели хороший матч і перемогли.

Команда дуже добре себе показала. Мені сподобалася гра Степаненка і всієї команди. Тарас мав завдання зупиняти «Ворсклу» при виграші першого і другого м'ячів. Всі хлопці показали себе гідно, як і Степаненко. Так, він втрачав м'яч, але причина цього - стан поля.

Чи розглядав я можливість відставки? Я? Ні. Я віддаю собі звіт, яку роботу виконую, як ми перейшли з сезону в сезон, які проблеми у нас були упродовж сезону - травми, коронавірус. Знаємо, що сталося. Вчора ми раптово залишилися без Матвієнка. Крім того, ми без Ісмаїлі, Корнієнка та Хочолави. У нас багато проблем, але ми продовжуємо працювати. У житті ми не можемо лукавити, мовляв, у нас є проблеми, а ми говоримо, що їх немає. Ні. Коли вони є - вони є. Ми намагаємося їх вирішити. Я ніколи не здамся і не буду дезертирувати. Я така людина. Я нічого не винен своїй совісті за весь час, що я в клубі. Кинути клуб? Ніколи», - сказав Луїш Каштру після матчу з «Ворсклою».

Після 20-ти турів в активі «Шахтаря» 42 очка і друге місце в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
заголовок - хит!
AgroZaryaRomaLviv
На 10 років контракт підписати
Игорь Левченко
Он может кинуть только на бабло)