Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2021, 14:25
1135
3

Маріуполь - Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Знову підопічні Остапа Маркевича будуть змушені приймати суперників не у себе вдома

| Оновлено 03 квітня 2021, 14:25
1135
3
Маріуполь - Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

Українські шанувальники футболу напевно добре знають, що всю першу половину нинішнього сезону «Маріуполь» проводив поза рідними стінами, граючи то на полях суперників, то на нейтральній території. І ось коли в минулому 19-му турі приазовська команда вперше виступила на своєму стадіоні імені Володимира Бойка, зігравши внічию з «Минаєм» 0:0, здавалося, що всі незручності залишилися в минулому. Тепер-то вже підопічні Остапа Маркевича можуть спокійно організовувати навчально-тренувальний процес і без всяких турбот готуватися до чергових домашніх ігор.

Але, на жаль, радість футболістів, тренерів та вболівальників клубу була передчасною. Виявилося, що новий газон стадіону не витримав навантаження і для його повного відновлення ще буде потрібен якийсь час. Тому майбутній поєдинок 20-го туру з «Інгульцем» маріупольці проведуть в Харкові на стадіоні «Металіст».

Якщо говорити про турнірне становище «Маріуполя» в Прем'єр-Лізі, то воно зараз виглядає дуже складним, адже команда знаходиться вже в безпосередній близькості від зони вильоту. Вісім турів поспіль приазовці не знають радості перемог, програвши за цей період 6 матчів і 2 завершивши внічию. Останній раз вони досягали успіху аж 27 листопада, коли виграли в гостях у «Львова» з рахунком 3:1.

Плюс до всього у маріупольців виникла ще й серйозна кадрова втрата. Так, кілька днів тому стало відомо про те, що через складну травму, отриману у грі з «Ворсклою», вибув практично до кінця сезону форвард Данило Сікан, на якого дуже розраховував тренерський штаб команди. Проте, у «Маріуполі» дуже сподіваються з честю вибратися з цієї непростої ситуації і, напевно, постараються почати сходження вгору вже з майбутнього матчу, досягнувши в ньому позитивного результату.

У «Інгульця» ж, навпаки, останнім часом справи пішли непогано і команда виграла два матчі поспіль - у «Миная» в гостях і у «Олександрії» вдома з однаковим рахунком 1:0. Завдяки цим перемогам футболісти з Петрового вибралися з групи аутсайдерів і піднялися вже на 9-е місце, випередивши, до речі, «Маріуполь». Тому поєдинок у Харкові буде для них не менш важливим і вони докладуть всіх зусиль, щоб зберегти наявний статус-кво.

В першому колі суперники зустрічалися у Кропивницькому на стадіоні «Зірка» і тоді була зафіксована нічия 1:1. У «Інгульця» автором забитого м'яча став Балан, а у маріупольців Бондаренко.

І про арбітра. Матч «Маріуполь» - «Інгулець» судитиме Віталій Романов із Дніпра. Цікаво, що з номінальними господарями поля він не перетинався в офіційних матчах майже два роки, після того, як «Маріуполь» виграв у «Львова» з рахунком 2:0. Та й з «Інгульцем» цей суддя бачився вже досить давно ще у першій лізі. Тоді команда з Петрового зіграла внічию 1:1 в гостях з клубом «Оболонь-Бровар».

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук, Стасюк, Чоботенко, Биков, Кірюханцев, Танковський, Мишньов, Горбунов, Бондаренко, Топалов, Кулаков.
 
«Інгулець»: Малюк, Квасний, Салем, Ковальов, Балан, Шишка, Кучеренко, Бартулович, Запорожець, Козак, Сітчінава.

 
  • 2.57
  • 3.10
  • 3.002
Сделать ставку
 
  • 2.41
  • 3.25
  • 3.05
Сделать ставку
 
  • 2.55
  • 3.10
  • 3.00
Сделать ставку

3 квітня, субота

«Маріуполь» — «Інгулец»
Харків. Стадіон «Металіст». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталий Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevesynik
Будет НИЧЬЯ. Другие варианты? .
DidOk
сьогодні в Харкові - третій столиці Радянської України
Орлов Михаил
Харьков-Фарма чемпион по нырянию в бетон!