Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 квітня 2021, 22:14
4574
7

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Всередині – спустошення»

Хавбек збірної України – про нічию з Казахстаном

| Оновлено 01 квітня 2021, 22:14
4574
7
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Всередині – спустошення»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував нічию з національною командою Казахстану (1:1) в матчі кваліфікації чемпіонату світу-2022.

«Всередині – спустошення. Я вважаю, що результат незадовільний. Три очки в трьох матчах... Ми повинні були вичавлювати максимум. Сьогодні ми втратили два очки. Вдячний уболівальникам за підтримку. Ми повинні робити висновки та рухатися вперед, нам є до чого прагнути.

Коли команда доходить один раз до воріт, ми не можемо пропускати м'ячі. Ми програємо і перемагаємо тільки разом. Не знаю, в чому причина нічиєї, можна говорити багато про що. Так, ми можемо шукати винних, але ніколи не будемо цим займатися. Ми - одне ціле і повинні вдосконалитися, розбирати наші помилки та уникати їх. У нас було дуже багато моментів у першому таймі, потрібно було доводити гру до кінця, забити кілька м'ячів і просто контролювати гру, що ми і робили. Це футбол, буде для нас черговим уроком. Сподіваюся, будемо робити правильні висновки та рухатися далі.

Результат рухав нас вперед. Дуже не вистачало уболівальників, тому що в такі моменти вони потрібні як ніколи. Фізично відчував себе нормально, тому що звик грати в такому ритмі. За інших хлопців - не знаю. Втрата концентрації? Головному тренеру завжди видніше, будемо робити поправки. В кінці Казахстан сів глибоко в оборону, потрібно було щось робити. Потрібно було ще раніше перебудуватися під цю гру. Коли суперник починає глибоко сідати, потрібно використовувати фланги та насичувати штрафний, шукати дальні удари та моменти, а не просто возити м'яч поперек поля. Потрібно було доставляти м'яч в карний майданчик, щоб чіплялися наші нападники.

Матчі проти Фінляндії та Казахстану будуть для нас хорошим уроком. Звичайно, ми хотіли домогтися кращого результату, але це футбол. Зараз всі їдуть в клуби і найголовніше, щоб всі були в формі та здорові, не отримували травми. Уже через півтора місяці зберемося, тоді тренер буде говорити, що нам робити», - сказав Зінченко.

 
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
Саша, у нас тоже опустошение, в частности от твоей плохой игры.
Дёнчик Крут
Если результат плохой, значит все не добежали и все не доиграли!Очень мне не понравилась наша защита, даже с Францией, были бы они в форме, наколотили бы мячей аж так!
andrei saenko
Мне "понравилась" фраза-это будет для нас очередным уроком, сильные сборные делают выводы, а у нашей "Будет ОЧЕРЕДНЫМ уроком". Какой по счету, 30,40?ЭТО УРОВЕНЬ НАШЕЙ СБОРНОЙ.
stopor2016
Хорошо , что мозгов нет , а то было бы сотрясение.
andrei saenko
Противно слушать. Нашей сборной надо группа, где бы были Люксембург, Лихтенштейн, Мальта, Гибралтар и Фарерские о-а и то не факт, что с первого выйдут, вон как Люксембург бьётся.
HELLO, IT'S ME
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил