Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 квітня 2021, 07:50
13432
9

БУРЯК: «Втрачено чотири очки - катастрофа. Казахстан - прохідний суперник»

Спеціаліст висловився про нічию збірної України

| Оновлено 01 квітня 2021, 07:50
13432
9
БУРЯК: «Втрачено чотири очки - катастрофа. Казахстан - прохідний суперник»
УАФ

Відомий український тренер Леонід Буряк висловився про нічию збірної України з національною командою Казахстану (1:1) в матчі кваліфікації чемпіонату світу-2022.

«Чи можна сказати, що це катастрофа для нашої національної команди? У плані незапланованої втрати очок, а таких втрачено вже чотири, - це, дійсно, катастрофа. При всій повазі до збірної Казахстану, - це прохідна для нас команда.

Синьо-жовті провели дуже хороший перший тайм і забити зуміли. Все було зроблено правильно - в домашній грі проти такого опонента в старті вийшло два нападники. Кадрові зміни в складі не здивували, адже Шевченко заявляв, що буде ротація. Через три дні на четвертий грати протягом короткого періоду складно. Для цього потрібно, як у топ-збірних, мати в обоймі побільше рівноцінних виконавців. У нас, на жаль, такого немає. Навантаження йде на одних і тих же футболістів, без яких наша команда не може обійтися, що і призводить до численних помилок.

Втома - це зрозуміло, але так захисники в принципі не повинні діяти. Наші футболісти відверталися і від м'яча, і від суперника, що дозволило йому дійти до штрафної і прицільно пробити. Підтвердилося те, що я говорив до матчу, - казахстанці виявилися добре навченими, чіпкими хлопцями, з великою самовіддачею. Це, знаєте, ще така стара радянська школа футболу...», - сказав Буряк.

Після трьох матчів в активі збірної України три очки, команда посідає друге місце в групі D, у Франції, яка лідирує, 7 очок.

Оцініть матеріал
(82)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

ВІДЕО. Пушич розповів про травму Коноплі та причини успіху в матчі із Зорею
Футбол | 24 квітня 2024, 02:40 0
ВІДЕО. Пушич розповів про травму Коноплі та причини успіху в матчі із Зорею

Головний тренер «Шахтаря» розповів про матч 25-го туру УПЛ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Опа, свекла опять тут, а чего молчит как при нем очки теряли и не вышли ни куда или там Армения или кто там не помню уже были не проходными?
Αἴᾱς
Пора забыть ЧМ до сентября и думать про Евро.
upiter8
...итак понятно, что тут тактическая возможно ошибка, не нужно было сломя голову бежать за 2ым голом (да, забей 2ой гол и были бы маневры только считать разницу мячей), и со своей стороны присыпая "отчаянных казахмких парней" особенно во 2ом тайме было бы и больше сил (которые ошибочно были отданы в послеголевую часть 1го тайма, ведь наши я в шоке был неслись после гола как танки, знали же что с "безбашенным" Казахстаном сборной в смысле лучше по аккуратничать) и можно было бы спокойно делать как минимум 1-0, скорее всего 2-0, а возможно бы и 3-0.... Тупо была после первого гола в 1ом тайме тактическая ошибка чтобы бегом забить 2ой гол... Зачем?.... Ведь французы выиграли казахов 2-0 на Ихнем поле...а у себя они забьют сколько надо.... Уже после ничьи с финами надо было думать не про разницу мячей, а про саму победу, тогда бы меньшей затратой сил была бы скорее всего победа от 2х забитых мячей... Буряку "привет", оно даже и подобную логику не допустил, а только сказал что всё х...во, Пид..р еб..ый
Анатолий Кармазин
Развякались. Все нонешние футболисты с Буряком и рядом не станут. Может тренера классного из него и не получилось, но такого уровня футболиста у нас нет. И сказал он все правильно, безмозглым это не понять
upiter8
... (в продолжение) Человек, называющий регулярно Украину - Окраиной (да и когда футболистом Динамо Киев был на всю тогда "Необьятную" страну говорил что "Моя мечта играть в московском Торпедо") я думаю не заслуживает здесь на Украине высказывать свое какое-либо мнение (как таковое) об Украинском футболе в том числе
upiter8
БУРЯК: «Потеряно четыре очка – катастрофа. Казахстан – проходной соперник» - сказал "великий спец" расхер...ший все команды, которые попадались на его пути "Нива Тернополь", "Черноморец", тот же "Динамо Киев" )за полтора месяца!) и наконец "Сборная Украины" (Нива и Черноморец после его прихода развалились, а после ухода заглохли как убитая вдребезги техника)...