Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
15371
9

Шевченко розповів, чому призначив Зінченка капітаном збірної України

Є харизма і повага партнерів

Шевченко розповів, чому призначив Зінченка капітаном збірної України
uaf.ua

Наставник збірної України Андрій Шевченко розповів, чому Олександр Зінченко отримав капітанську пов'язку в матчах з Францією і Фінляндією на старті відбору ЧС-2022.

«У нас є ряд футболістів - Пятов, Ярмоленко та інші, які давно в команді, з великою кількістю матчів. Я дивлюся на Зінченка».

«Він зіграв велику кількість ігор, він прогресує. У нього є харизма, до нього прислухаються і поважають. Я вважаю, що поки він буде третім капітаном, якщо не грають Пятов і Ярмоленко», - сказав Шевченко.

Зінченко став наймолодшим капітаном збірної в офіційних матчах.

Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cтapый Xaнтep
А я вважаю, що капітана має обирати команда. Призначати капітана вольовим рішенням, значить ображати неформальних лідерів команди.,
А який із Зіни капітан, ми побачили в матчі з фінами...
lehach_08
харизма?....хз....слизнявый он какой то)
Доброгорский Юрий
Ну если на то дело пошло то Зина должен быть максимум четвертым... Хоть я и не болельщик ШД но Степа больше заслуживает повязку.
Владимир Кравцив
Больше похоже что у Зинченко какие то родственные связи есть. Даже покровительство. Слишком все гладко. Малиновский лучший.
Дёнчик Крут
И мне выбор понятен!Знание ангийского, авторитет клуба, общительный, на поле то же в роли координатора!Руслан хороший, но он какой-то закрытый, не очень любит общаться!Так что все правильно!
D.Lanskoy
Согласен с капитанством Зинченко. По сути, только он играет в основе гранда у сильного тренера, то есть, у него самый большой опыт выступления на высшем уровне. Плюс, он универсальный игрок, в МанСити играет в обороне, а в сборной исполняет в том числе и атакующую роль. И в сборной он уже опытный игрок, прошедший минимум 2 цикла. Может быть и Малиновский, не возражаю, он в этой молодой команде тоже опытный игрок из топ-чемпионата. Но пока Зинченко предпочтительнее. Вернется Степаненко - возможно, это будет правильный вариант, он самый зрелый и опытный.