Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 28 березня 2021, 07:50
22168
20

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Зараз вже не час для експериментів»

Наставник збірної України - про матч проти Фінляндії

| Оновлено 28 березня 2021, 07:50
22168
20
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Зараз вже не час для експериментів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію напередодні матчу відбору на ЧС-2022 проти Фінляндії (28 березня):

- Перш за все, дуже приємно знову зіграти в Києві. Нам буде не вистачати повних трибун «Олімпійського». Але все одно хочу подякувати фанатам. Нам важлива ваша підтримка.

- Артем Довбик не літав до Франції, готувався до матчу тут. Чи є ймовірність того, що завтра ми його побачимо?
- Ми проведемо сьогоднішнє тренування, подивимося, в якому стані хлопці. У нас достатня лава запасних. Уже сьогодні визначимося з тією групою гравців, які потраплять завтра в заявку. Довбик - один з гравців, які зараз готуються до матчу. Рішення ми приймемо потім.

- Дмитра Різника не було в заявці на матч з Францією. Яка ймовірність того, що і найближчі два матчі він пропустить?
- Ми викликали велику кількість гравців, в тому числі більше воротарів. Це непросте завдання - залишати гравців поза заявкою. Рішення я буду приймати сьогодні ввечері. Я задоволений грою команди, і воротар зіграв дуже добре. Сьогодні ввечері потрібно буде прийняти рішення.

- Під час попереднього циклу матчів збірної ви дали шанс кожному з воротарів. Чи не плануєте сьогодні зробити те ж саме? Чи зараз вже не час для експериментів?
- Однозначно ви маєте рацію, зараз вже не час для експериментів. Для цього є товариські матчі. Зараз ми будемо вибирати найкращого гравця, який краще готовий і в кращій психологічній формі.

- Попередні два матчі зі збірною Фінляндією закінчилися перемогами, але вони були непростими. Зараз у команди дуже непростий графік матчів, важливо, щоб гравці не назбирали перебір жовтих карток. Чи буде завтра більше обережної гри, без карток?
- Збірна Фінляндії заслуговує дуже великої уваги і поваги. Ця команда показує дуже хороші результати протягом декількох років, вони пройшли кваліфікацію і потрапили на Євро-2020. Це збалансована команда, в якій багато хороших виконавців.

Ми ставимося до неї серйозно, знаємо їхні сильні сторони. У нас є план на гру, ми розуміємо, що матч буде непростим, ми це розуміємо і знаємо. З власного досвіду я знаю, що в такому матчі буде багато боротьби та єдиноборств. І хто виграє більше боротьби - той буде ближче до успіху.

Джерело YouTube
Оцініть матеріал
(186)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max30
О чём вы,это сборная а не клуб,здесь нет Динамо и шахтер и не должно быть,ну нех..й делать вам
MamiX
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Иванамофф
Удачи Андрей и конечно же нашей сборной!
Demon
В составе нужны быстрые ребята. Зубков, например. Зинченко поймал звезду. Даже не возвращается при срыве атаки.
fifadinamo
Эта выборка из пресс-конференции очень привлекательная..., я бы сказал феноменальная: "Довбик, Ризнык и будете ли зарабатывать карточки"... Информативно..., интригующе... Вопросы уровня .. да нет такого уровня...
Спасибо за вброс, сделайте поскорее выброс.
DK1961
Бедный Йорик...Ему уже кроме Матвиенко и назвать то некого. Исчезают шлюхтеры из сборной. Как насекомые, которые уже ни на что не способны
Bolshoi
Чем меньше кротов в сборной, тем лучше результат
M@Ks7777⚒
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил