Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 27 березня 2021, 19:01
1952
0

Войводіна – Мотор. Прогноз і анонс матчу СЕХА-Ліги

Запоріжці відправляються в гості до аутсайдера групи

| Оновлено 27 березня 2021, 19:01
1952
0
Войводіна – Мотор. Прогноз і анонс матчу СЕХА-Ліги
handball.motorsich.com

Зустріч «Войводіна» - «Мотор» відбудеться в суботу, 27 березня, в Сербії. Початок гри о 19.00 за київським часом. У прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».   

Сьогодні чемпіони України проведуть заключний виїзний поєдинок на груповому етапі цьогорічного розіграшу СЕХА-Ліги. В суперниках у запорізького клубу буде сербська «Войводіна», яка впевнено посідає останнє місце в групі з нулем набраних очок.

Не можна сказати, що дана зустріч буде визначальною для граючих команд. Серби вже не зможуть піднятися вгору хоча б на одну сходинку в турнірній таблиці і точно фінішують на четвертому місці, а для «Мотора» ключовим буде матч останнього туру проти хорватського «Нексе». Втім, перемога над «Войводіною» дозволить запоріжцям підійти до вирішальної гри з триочковою перевагою в турнірній таблиці над своїми основними конкурентами, що, в свою чергу, надасть українському клубу набагато більше шансів на підсумкову перемогу в групі В.

Група В. Турнірна таблиця

1. «Мотор» (Україна) – 9 очок (4 гри)

2. «Нексе» (Хорватія) – 9 (5)

3. «Вардар 1961» (Північна Македонія) – 9 (5)

4. «Войводіна» (Сербія) – 0 (4)

Незважаючи на те, що суперники «Мотора» є явними аутсайдерами нашого квартету, в іграх з «Войводіною» суперникам було дуже нелегко. Двічі команда програвала з мінімальною різницею в один м'яч. Наведемо повний список результатів сербського клубу на груповому етапі СЕХА-Ліги:

17 грудня. «Нексе» (Хорватія) – «Войводіна» – 24:23

28 січня. «Вардар 1961» (Північна Македонія) – «Войводіна» – 25:21

2 лютого. «Мотор» (Україна) – «Войводіна» – 31:30

12 березня. «Войводіна» – «Нексе» (Хорватія) – 21:26

Дуже непросто в першій грі проти «Войводіни» було і українському чемпіону. На початку лютого на домашньому паркеті «Мотор» в своєму першому поєдинку нинішнього розіграшу СЕХА-Ліги впевнено лідирував впродовж більшої частини гри, і на 50-й хвилині матчу рахунок був – 29:23 на користь українського клубу. Але далі балканцям вдався дуже сильний ривок і за три хвилини до закінчення зустрічі суперникам «Мотора» вдалося зрівняти рахунок – 30:30. Перемогу українському клубу приніс точний постріл Ігоря Турченка і відмінний сейв від голкіпера Максима В´юника на останній хвилині матчу.

Найкращим снайпером сербського клубу в СЕХА-Лізі є лівий крайній Младен Сотіч, який за три поєдинки (одну зустріч він пропускав) закинув 19 м'ячів. Причому десять з них припали на виїзну гру проти чемпіона України. У складі «Мотора» найрезультативнішим гравцем в даному турнірі є Айденас Малашинскас. На рахунку литовського розігруючого 18 влучних кидків за чотири проведені зустрічі.

На відміну від СЕХА-Ліги, в національній першості справи у «Войводіни» йдуть дуже добре. Успішно завершивши перший етап чемпіонату Сербії (14 проведених зустрічей, 13 перемог і одна нічия), суперники «Мотора» продовжили свою переможну ходу і в другому раунді внутрішнього чемпіонату. На даний момент «Войводіна» займає в ньому перший рядок, здобувши шість перемог у шести поєдинках.

До Сербії «Мотор» відправився в бойовому складі (крім травмованого Мілоша Орбовича), явно тримаючи в голові майбутні зустрічі в раунді плей-оф Ліги чемпіонів проти білоруського «Мєшков Брест» перша з яких відбудеться вже наступного тижня. У цьому контексті поєдинок проти міцної «Войводіни» повинен стати відмінною генеральною репетицією майбутніх матчів. Але і про окремо взятий успіх в сьогоднішній грі не потрібно забувати, адже перемога над непоступливими сербами істотно підвищить ймовірність фінішу запоріжців на першому місці в групі і явно поліпшить настрій в команді перед найбільш відповідальними іграми в сезоні проти білоруського чемпіона.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Войводіна – Мотор.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора»

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 19
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Британський журналіст оцінив виступи всіх українців в цьому сезоні АПЛ
Футбол | 24 квітня 2024, 11:50 8
Британський журналіст оцінив виступи всіх українців в цьому сезоні АПЛ

Рассел Тейлор вважає найкращим Іллю Забарного

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.