Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 23 березня 2021, 03:11
5242
8

Може зіграти Коноплянка? Хто замінить Циганкова та інших травмованих

Журналіст Ігор Циганик докладно розповів про ротацію у збірній України

| Оновлено 23 березня 2021, 03:11
5242
8
Може зіграти Коноплянка? Хто замінить Циганкова та інших травмованих
Getty Images/Global Images Ukraine. Євген Коноплянка

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live розповів про ротацію в збірній України через травми Віктора Циганкова, Артема Бєсєдіна і Тараса Степаненка:

«Наскільки мені відомо, у Циганкова і Бєсєдіна неприємні травми. У Бесєдіна м'язова травма, два тижні він буде змушений пропустити, тобто без бігової роботи. Приблизно така ж історія у Циганкова, але у нього трохи інша травма. Є певні проблеми, пов'язані з литковим м'язом. Термін відновлення – приблизно такий же, як у Бєсєдіна. Обидва отримали пошкодження ще до поєдинку проти «Руху». Обидва вже почали процес реабілітації. Вони були в таборі збірної, де після всіх обстежень їм поставили той же діагноз, що й лікарі «Динамо». Тому чекаємо відновлення.

Хто їх замінить? Міг би Ярмоленко, але у нього є певні питання. Він знаходиться в таборі збірної, але чи повністю він відновився, ще незрозуміло. І чи зможе він зіграти хоча б один з поєдинків – теж питання. Але штаб збірної України сподівається, що Ярмоленко зможе допомогти.

У матчі проти Франції, ми розуміємо, треба буде дуже багато працювати і захищатися. Я не виключаю, що Шевченко наситить оборону. Добре, що у нас здорові Миколенко, Матвієнко, Кривцов, Забарний, Караваєв, Соболь. Є ким компонувати оборону. Як їх розмістить на поле Андрій Шевченко, я не знаю. Тріо в середині поля безальтернативне – це Маліновський, Зінченко і Сидорчук. Не виключаю можливості, що Шевченко буде грати з двома латералями. В атаці буде Яремчук.

Хто зіграє під нападаючим і четвертим центральним півзахисником? Тут потрібно буде виконувати величезний обсяг роботи. Щодо Марлоса є питання. Він міг би зіграти, адже має досвід гри як раз на позиції центрального півзахисника, близького до атаки, його там використовували. Але у нього можливо немає тієї працездатності, яка потрібна в матчі проти Франції. Цілком можливо, що четвертим центральним хавом буде Шапаренко.

Як далі буде будуватися гра на Фінляндію і Казахстан? З огляду на те, як зіграють з Францією. Подивляться, хто в якому стані, хто готовий зіграти ще один поєдинок, а кому потрібна заміна. В середині поля може вийти також і Макаренко, і Коваленко, і Шапаренко. Може зіграти й Коноплянка, хоча він і не має постійної практики, але в матчі з Фінляндією і Казахстаном його можна використовувати. Є той же Марлос.

Сказати, що вибір великий у Шевченка, не можна. Його нема. Тому на матч із Францією буде захисна тактика. Я думаю, що ми, можливо, зіграємо в 5 захисників і 4 центральних півзахисники з одним нападаючим попереду, який повинен буде чіплятися за м'ячі та створювати якусь гостроту. І ця пружина повинна буде вилітати в контратаки. Така у мене думка».

Остаточний список Шевченка: все одно залишаються питання

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця
Футбол | 18 квітня 2024, 08:35 4
Перес привітав Луніна і ухвалив рішення щодо продовження контракту українця

Флорентіно залишився явно у захваті від гри Андрія у поєдинку Манчестер Сіті – Реал

Зоря – Шахтар.  Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 18 квітня 2024, 13:20 48
Зоря – Шахтар.  Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ювілейний матч «Зорі» і «Шахтаря» в УПЛ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomarioUA
Да похер. Сборную победил швейцарский доктор из села. Теперь ответ должен быть аналогичным - пара липовых тестов на корону у приезжей команды, выступление нашего доктора, запрещающего играть и ИМ техпоражение. Потом пусть падлы еще две недели чалятся в изоляции в Борисполе. Но нет - великий президент позакрывал для своего народа бизнес, а павелку оставил, нехай кушает, тварь.
stalker digga
Пять защитников мало, лучше десять😉
zzg77
Слабоват Цыганик в футбольном анализе! Мне кажется, что он вообще ничего не смысле в футболе.
Arthur Oliynyk
Буяльскій топ игрок, почему его не берут? потому что Андрій Анатолійович не понимает в жизни!?(не в личной)