Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 березня 2021, 21:46
12453
0

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Бєсєдін та Циганков? У мене не найкращі прогнози»

Наставник «Динамо» поділився враженнями про перемогу над «Рухом» (3:0)

| Оновлено 21 березня 2021, 21:46
12453
0
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Бєсєдін та Циганков? У мене не найкращі прогнози»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу прокоментував перемогу своєї команди над львівським «Рухом» (3:0).

- Містере, команді було важко відновитися до цього матчу після матчу з «Вільярреалом»?
- Так, нам було складно, тому що ігри з «Вільярреалом» відібрали багато сил, емоцій. Психологічно також було важко. Ми протистояли дуже сильному супернику, у складі якого є такий топ-гравець як Жерар Морено, який узяв участь у всіх чотирьох голах у ворота нашої команди.

Було непросто, але хлопці зрозуміли мою установку і дуже добре підготувалися до сьогоднішньої гри. У нас було лише два дні на відновлення і підготовку, але хлопці зрозуміли завдання і виконали його на полі.

У першому таймі наш суперник дуже добре, компактно оборонявся, не даючи нам зони для розвитку атак крім флангів. Однак ми не дуже добре використовували фланги. У другому таймі ми зробили деякі корективи і стали грати більш вертикально. З'явилися моменти, ми забили гол, після чого суперник був змушений виходити в атаки, стали з'являтися вільні зони, які ми використовували.

- У якому стані Бєсєдін та Циганков, які пропустили матч?
- У мене не найкращі прогнози. До того ж ми не можемо поки розраховувати і на Вербича. Я сподіваюся, за два тижні буде більше ясності.

- Ви справедливо зробили зауваження арбітру, який компенсував всього хвилину до першого тайму, хоча витратив на перегляд повторів мінімум три...
- Я не прихильник VAR, але якщо вже ця система використовується, і гру було зупинено, потрібно рахувати, скільки тривала ця пауза. Як мені здається, там явно була не одна хвилина.

У такій ситуації я розумію «Рух». Команда грала як могла. Їй був на руку рваний ритм, паузи у грі. Я ж, навпаки, просив арбітра прискорити поновлення гри, аби ми грали в футбол і було менше пауз. У чемпіонатах Іспанії, Італії, Англії я не бачу подібних пауз у грі, які просто переривають футбол і не роблять його видовищним, — зазначив Луческу в ефірі «Профутбол digital».

Оцініть матеріал
(90)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.