Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 22 березня 2021, 20:02
5869
3

Перша ліга. Чорноморець продовжує лідирувати після перемог фаворитів

Агробізнес і Верес теж хочуть на підвищення

| Оновлено 22 березня 2021, 20:02
5869
3
Перша ліга. Чорноморець продовжує лідирувати після перемог фаворитів
ФК Черноморец

«Агробізнес», який наробив шуму в Кубку України, сенсаційно перемігши «Шахтар» (1:0), продовжив переможну ходу в Першій лізі України. Команда з Волочиська розібралася з херсонським «Кристалом» новоспеченого наставника Вадима Євтушенка. Херсонці першими забили м'яч у поєдинку після точного удару Олександра Тарасенка на 10-й хвилині. Але вже до 34-ї хвилини «агрономи» вели в рахунку: голи до свого активу записали Владислав Шаповал і Арсен Слотюк. У другій половині зустрічі «Агробізнес» закріпив свою перевагу після забитих м'ячів у виконанні Івана Когута та Євгена Немтінова. Як підсумок, перемога команди з Хмельниччини, яка впевнено йде до своєї мети у вигляді УПЛ. «Кристал» же, як і раніше, з 8 очками замикає турнірну таблицю Першої ліги.

Непросту перемогу вдалося вирвати «Чорноморцю». Команда новоспеченого наставника одеситів Олексія Антонова здобула перемогу з мінімальним рахунком в протистоянні з «Гірником-Спорт». У першій половині поєдинку були зафіксовані «нулі». Тільки на 74-й хвилині зустрічі «моряки» добилися свого і вийшли вперед після голу Данила Сухоручка. Як підсумок, «Чорноморець» переміг з рахунком 1:0 і залишився на першому місці з 34 очками. «Гірник-Спорт» з 27 балами йде п'ятим у Першій лізі.

У матчі «Прикарпаття» - «Оболонь» всі три м'ячі були забиті в першому таймі. Вже на першій хвилині Василь Курко вивів івано-франківців вперед. Але «пивовари» зібралися і зробили камбек ще до перерви. Дозволили засвітити на табло «2:1» на користь киян голи Олексія Савченка та Івана Матяжа. З рахунком 2:1 на користь команди Павла Яковенка зустріч і завершилася. Столичний клуб з 23 очками йде восьмим у Першій лізі, а «Прикарпаття» з 13 балами розташувалося на 14 позиції.

«Волинь» впевнено розібралася з «ВПК-Агро». Підопічні Василя Сачка вийшли вперед на 24-й хвилині після голу Богдана Оринчака. Довго на табло тримався рахунок 1:0, поки на 71-й хвилині Хагназарі Сіаваш не подвоїв перевагу лучан. Потім, коли справа йшла до фінального свистка «Волинь» ще двічі вразила ворота «агрономів». Спочатку Максим Агапов відзначився автоголом, а потім на 90+3-й хвилині В'ячеслав Шарпар своїм голом поставив крапку в матчі, який завершився з рахунком 4:0 на користь луцької команди. «ВПК-Агро» після цієї поразки залишився з 14 очками на 13 місці, а «Волинь» з 27 балами йде п'ятою, але має два матчі в запасі в порівнянні з четвертим «Металістом 1925», у якого 31 очко.

У свою чергу, «Металіст 1925» також переміг, але не з такою переконливою перевагою. Харків'яни зустрічалися в рідному місті з «Миколаєвом». На 13-й хвилині Михайло Шершень забив м'яч у ворота «корабелів». Цей гол виявився переможним у поєдинку. «Миколаїв» з 25 очками йде на 9-й позиції в Першій лізі.

Ці зустрічі були зіграні 19-го березня, а два поєдинки залишилися на десерт і відбулися вони 20-го березня. Відзначимо, що в цих двох зустрічах перемоги здобули господарі поля, яким вдалося не пропустити.

На славу покуражився «Альянс» в матчі з тернопільською «Нивою». Колектив з Липової Долини за прикладом «Волині» переміг свого опонента з рахунком 4:0. За команду Юрія Ярошенка запалювали в цій зустрічі брати Шараї, які на двох забили три м'ячі в цій зустрічі. Станіслав Шарай оформив дубль, відзначившись голами на 8-й і 47-й хвилинах, а Владислав Шарай записав до свого активу точний удар на 68-й хвилині зустрічі. Також вніс свою лепту в перемогу «Альянсу» Олександр Лучик, який забив м'яч на 43-й хвилині. «Нива» з 18-ма очками йде на 12-му місці в турнірній таблиці Першої ліги, а «Альянс» з 26-ма балами знаходиться на 8-й позиції.

«Верес» здобув перемогу з рахунком 2:0. Підопічні Юрія Вірта забили два м'ячі у ворота житомирян ще в першому таймі після того, як точно пробив Дмитро Немчанінов і реалізував пенальті Михайло Сергійчук. «Полісся» з 19 очками йде на 10-му місці, а «Верес» з 33 балами розташувався на третій позиції. Цікаво, що рівненська команда продовжує демонструвати відмінну гру в обороні. Різниця забитих-пропущених у команди Вірта 24:8! Краще лише у «Чорноморця» - у одеситів різниця забитих-пропущених 27:11.

Перша ліга України. 17-й тур

19 березня

«Кристал» - «Агробізнес» - 1:4

Голи: Тарасенко, 10 - Шаповал, 16, Слотюк, 34, Когут, 66, Немтінов, 90.

«Гірник-Спорт» - «Чорноморець» - 0:1

Гол: Сухоручко, 74.

«Прикарпаття» - «Оболонь» - 1:2

Голи: Курко, 1 - Савченко, 28, Матяж, 44.

«Волинь» - «ВПК-Агро» - 4:0

Голи: Оринчак, 24, Хагназарі, 71, Агапов (автогол) 90, Шарпар, 90+3.

«Металіст 1925» - «Миколаїв» - 1:0

Гол: Шершень, 13.

20 березня

«Альянс» - «Нива» - 4:0

Голи: Шарай, 8, 47, 68, Лучик, 43.

«Верес» - «Полісся» - 2:0

Голи: Немчанінов, 10, Сергійчук, 31 (з пенальті).

Турнірна таблиця Першої ліги

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FidanFCCO
У Черноморца 37 очков,шо курят авторы статей?
Александр Ад
Чорноморець пропустив меньше за Верес?!
Bismuth
Ещё 13 игр впереди...