Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 20 березня 2021, 14:01
708
0

Тар'єй БЬО: «Дуже задоволений своєю готовністю»

Норвезький біатлоніст – про третє місце в спринті

| Оновлено 20 березня 2021, 14:01
708
0
Тар'єй БЬО: «Дуже задоволений своєю готовністю»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тар'єй Бьо

Біатлоніст збірної Норвегії Тар'єй Бьо прокоментував третє місце в спринті на десятому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.

«Дуже задоволений своєю готовністю. Я вже не перший раз в сезоні піднімаюся на п'єдестал - це здорово. Ми не можемо контролювати суперників. Сьогодні Лукас провів гонку неймовірно. Зараз, аналізуючи свій виступ, розумію, що міг би скоротити підсумкове відставання секунд на 5 за рахунок швидкості на трасі, або стрільби. Але цього все одно було б недостатньо. Лукі показав зовсім інший рівень.

Думаю, всі біатлоністи оцінюють себе за двома складовими. Про загальний стан по ходу сезону і рівень підготовки говорить місце в загальному заліку. Тут я всім задоволений - четверте місце в тоталі, неодноразово піднімався на п'єдестал, тричі взяв золото. Але коли ти показуєш такий рівень на Кубку світу, хочеться підтвердити свої результати і на чемпіонаті світу. Цього я не зміг. Кращим моїм результом в Поклюці стало шосте місце. Звичайно, це розчаровує, але так вже вийшло. Я в біатлоні вже дуже давно і чудово розумію, що про рівень спортсмена кажуть його результати на Кубку світу. Чемпіонат і Олімпіада показують готовність в один певний момент. Складно об'єднати обидва параметри, в цьому році у мене не вийшло.

Перемога в заліку мас-стартів - моя мета, але буде непросто. Якщо намагатися передбачити результат боротьби за Глобус, все ускладниться в рази. Якщо переможе мій брат, або Кантен, мені потрібно буде фінішувати в топ-3. Підсумок протистояння поки відкритий. Так, у мене є можливість перемогти, але програш не буде для мене провалом. Подивимося, якою буде розв'язка.

Передбачати переможця загального заліку Кубка світу дуже складно. Їхні сильні сторони в абсолютно різному. Це було видно навіть сьогодні. Стурла краще в стрільбі, Йоханнес - в швидкості на трасі. У фінішному протоколі вони поруч - 6, 7 місце. Переможе той, хто поліпшить свої слабкі сторони», - сказав Тар'єй Бьо.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.