Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 19 березня 2021, 20:28
7372
8

Збірна України програла Словаччині в стартовому матчі відбору на ЧС-2021

Українські гандболістки з поразки розпочали кваліфікацію

| Оновлено 19 березня 2021, 20:28
7372
8
Збірна України програла Словаччині в стартовому матчі відбору на ЧС-2021
facebook ФГУ

Стартовий матч відбіркового турніру ЧС-2021 жіноча збірна України проводила проти Словаччини. Ці команди є фаворитами групи 1, в якій також представлені господарки «бабблу» з Люксембургу та Ізраїль. Матчі міні-турніру проходять без глядачів, чим, на жаль, вже нікого не здивуєш.

Зустріч зі Словаччиною повинна була допомогти нашим гандболісткам налагодити зв'язки, адже національна команда не проводила матчі більше року. Та й перемога над прямим конкурентом у боротьбі за перше місце групи була стратегічно важлива.

Але щось в цьому матчі у нас пішло не за планом. Точніше, спочатку як раз все йшло як треба. Українки повели в рахунку і утримували різницю в 2-3 м'ячі. Але під кінець тайму гра у «синьо-жовтих розладналася. Словачки почали наздоганяти, а тайм-аут тренерського штабу Бориса Чижова не вплинув на ситуацію. Наша команда пропустила два швидких відриви суперниць і дозволила номінальним господаркам піти на перерву з мінімальною перевагою.

Словачки впевнено розпочали другу половину зустрічі і довели різницю до 4 м'ячів на свою користь. На жаль, не пішла гра у наших голкіперів. Тільки ближче до кінця поєдинку страж воріт збірної України по-справжньому почала демонструвати свою майстерність.

Словаччина холоднокровно довела зустріч до переможного закінчення і зробила заявку на вихід у плей-оф відбору з першого місця. А у збірної України більше не залишилося права на помилку. У суботу команда Бориса Чижова зіграє з Люксембургом.

Відбірковий турнір ЧС-2021. Жінки. Група 1.

Словаччина - Україна - 31:28 (14:13)

Словаччина: Ребіцова, Поповцова 1, Райногова 1, Пасторкова 1, Поцсикова 1, Ланч 3, Габанкова 4, Гудак, Сзаркова 7, Патрнціакова, Неметова, Трункова 2, Б.Бізік 4, Медведова, Огунтойе, Р.Бізік 7. 

Україна: Гладун, Салтанюк, Воронько; Дмитришин, Дябло, Маркевич, Смолінг 9, Когуч, Воловник 5, Савчин 3, Поляк 2, Стельмах, Компанієць 4, Стрюкова, Влада Бельмас 1, Вікторія Бельмас 4.

Coque Sport Center (Люксембург)

СЛОВАЧЧИНА - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ser_nat
просрали женский гандбол, а ведь не так давно были призерками Европы и олимпиады
DK1970
Нечего страшного. Девчонки наверстают своё!
Bismuth
А как сыграли будущие соперницы?
Al Zolo
теперь решающие 2 игры с омандами плюс-минус равными нам..... увы-спорт у нас явно в загоне