Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 19 березня 2021, 15:05
24841
120

Це фіаско. CAS залишив в силі рішення УЄФА про технічну поразку України

УАФ програла апеляцію

| Оновлено 19 березня 2021, 15:05
24841
120
Це фіаско. CAS залишив в силі рішення УЄФА про технічну поразку України
CAS

Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) залишив в силі рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА щодо скасованого поєдинку Ліги націй сезону-2020/2021 Швейцарія — Україна, який мав відбутися 17 листопада 2020 року. Про це повідомляє УАФ.

Разом з тим, у своїй ухвалі CAS відзначив:

«У матеріалах немає конкретних доказів, які підтверджують, що апелянт (УАФ — ред.) не діяв відповідно до протоколу, або що він був іншим чином недбалим або необережним у захисті гравців від COVID-19. Ніхто просто не міг передбачити або спрогнозувати дії місцевих швейцарських органів влади у зв'язку з їх рішенням про карантин. Будь-яка національна збірна команда могла зіткнутися із ситуацією, яку можна порівняти із ситуацією з УАФ, що також демонструє справа Норвегії. Відповідно, апелянт не винен, а є ще однією випадковою жертвою пандемії COVID-19».

Нагадаємо, що відповідно до рішення КДК УЄФА збірній України присуджено технічну поразку з рахунком 0:3.

Також нагадуємо, що підставою для скасування цього матчу стало рішення головного лікаря швейцарського кантону Люцерн, який відправив національну збірну України на карантин, що унеможливило вихід команди на поле для проведення поєдинку.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 120
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Аххахаа, случайная жертва Ковида,
Украина - целенаправленная жертва футбольных чиновников Швейцарии! Сволочи..
f-play
Одни швейцарские ублюдки лизнули другим швейцарским ублюдкам ради третьих швейцарских ублюдков.
Штош.
Футбол в квадрате
От кантоны!
BaZia
Был карантин, команда прилетела на игру, выставила всех кто мог играть без Covid-19, но Швейцария отправила всех на изоляцию и сказала нет ребятки нам эти 3 очка важнее, игры не будет. Логика по Швецарски! Браво!
Dmytro Dmytro
Приїхали грати,кількість гравців є....В ЧОМУ УКРАЇНА ВИННА?!!!!!
УЄФА МАФІЯ!!!!
Trasher311987
Павелко конечно же ты и твоя п...до братия должна уйти в отставку, но как он уйдет если он лучший спортивный чиновник президента страны
Ostap1948
Зашибись. Вы не виноваты, но будете расстреляны...
Богдан Саженко
Ганебні собаки ,Прийде час і Бог сам вас попустить перед Україной
SerjMakovey
А павелько то как заливал... Чмо. И бабла сколько там ушло на юристов?! В отставку на.... й!
Denmark1107
пфффф... Так а ніхто ІНШОГО і не очікував. Це "рішення-вирок" - аналог кримського "недореферендуму", або виборів презяка НА заліссі.
Богдан Саженко
Швейцарців треба по-новому наказати ,як в ЧС-2006 році.ох в них підгорало напевно і доси
Роман Шустик
Це просто показало що Європа нас в дупі має. А про наших дебілів з УАФ взагалі мовчу.
Юрий Щербань
Это как в фильме берегись автомобиля , на суде когда Ефремов говорил, Юрий Деточкин виноват, что угонял автомобили, но он не виноват, так как деньги отдавал в детдом, и тут виновата пандемия но раз УЕФА принял решение значит оно верно, сто пудов была бы на нашем месте Франция, Англия, Италия, была бы игра в другие сроки, а так Украина ваше место там и все сидите обтикайте и Павелко член УЕФА тоже нифига не мог , но ничего этим гребаным швейцарцам воздатся ещё
Vsegda_Za_Metall (Finland)
Та ни кто и не ожидал другого результата. Все было понятно уже после решения врача, что победитель пары будет решаться в в швейцарских кабинетах
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zaza1986
ЯКЩО ПАВЕЛКО ДРУЖИТЬ З ГОЛОВОЮ, ТО ПІДЕ В ВІДСТАВКУ. АЛЕ В НЬОГО ГОЛОВА, ЩОБ ЇСТИ, ЯКЩО ТУ ГОЛОВУ МОЖНА НАЗВАТИ ГОЛОВОЮ.
Сергей Иванамофф
Ну и где отставка футбольных функционеров, ответственных за провал сборной?!
Олег Мандрівник
Афигеть - вы не виноваты, но всё равно идите На.... понижение
Орест Орищишин
Рішення закономірне. Хто керує УАФ- Павелко, випадкова людина без жодних заслуг в футболі. Хто і про що може з ним на рівних говорити в УЕФА та КАС. Та ніхто. А згадайте які коментарі і яких досвідчених адвокатів задіяли. А результат- мильна бульбашка.
samird
Что же вы хотя бы монетку не бросили? Раз дело в "случае", значит и надо было всё отдать на откуп случая (хотя по мне - это бред, и надо было переносить игру). Я считаю, что УАФ должна проявить принципиальность и признать эти решения неприемлемыми и несправедливыми. Почему в случае непреодолимых обстоятельств предоставлены преференции Швейцарии, а не Украине? Надо просто отказаться от участия в следующем розыгрыше Лиги наций (тем более, что она никому не нужна). Не истерично, а правильно это преподнести. Достойно. Подключать к этому вопросу дипломатические каналы. Мне вообще этот цирк непонятен. Почему органы власти игнорируют откровенное пренебрежение правами и законными интересами нашей страны? Надо устраивать достойный скандал. Пусть у мерзк.их блюд.ков земля под ногами горит. Там давно эту гнилую конторку ФБР трусила? Заодно и рублей наверняка из карманов повытряхивают.