Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 19 березня 2021, 10:20
1425
4

Георгій БУЩАН: «Не можу сказати, що нам за щось соромно»

Воротар «Динамо» підбив підсумки єврокубкового сезону для київської команди

| Оновлено 19 березня 2021, 10:20
1425
4
Георгій БУЩАН: «Не можу сказати, що нам за щось соромно»
ФК Динамо Київ. Георгій Бущан

Голкіпер «Динамо» Георгій Бущан поділився враженнями від поєдинку Ліги Європи з «Вільярреалом» (0:2) і підбив риску під єврокубковим сезоном для киян.

- Трохи є розчарування, що не вдалося забити і переломити хід гри. Але ми сьогодні віддавалися на полі повністю. У суперників було два моменти, і вони їх використали. Це говорить про рівень їхнього досвіду, якого ми тільки набираємося. Але ми не опускаємо руки. Я сподіваюся, ми сьогоднішню гру забудемо і будемо готуватися до чемпіонату та Кубка країни.

Ми всі віримо в те, що ми робимо. Сьогодні це не вийшло, але для нас це величезний досвід. У нас молода команда, молода оборона. Звичайно, хотілося зіграти краще, але, якщо говорити в цілому, і всю євроосінь, і євровесну ми віддавалися повністю, я вдячний команді за це. У нас ще все попереду.

- Пропущених м'ячів можна було уникнути?
- Взагалі, в принципі у футболі, напевно, можна не пропускати голи, але на то це і футбол – він складається з помилок, мікро-моментів. Те ж саме було й у Києві. І там можна було уникнути пропущених голів, і сьогодні. Можливо, нам не вистачило досвіду, але ми не опускаємо голови і рухаємося далі.

- За що в цьому єврокубковому сезоні вам соромно, а чим ви пишаєтеся?
- Не можу сказати, що нам соромно за щось. Напевно, могли вдома нав'язати більше боротьби і «Ювентусу», і «Барселоні». А пишаюся тим, що ми, нарешті, пробилися до Ліги чемпіонів, грали з великими командами, гравцями, проявляли себе з найкращого боку. Повторюся, можливо, нам не вистачило досвіду, але ми рухаємося в цьому напрямку і думаю, що в майбутньому на нас чекатимуть успіхи. Я в цьому впевнений.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу
Теніс | 02 травня 2024, 18:53 3
Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин
Футбол | 02 травня 2024, 23:36 7
АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bismuth
Надо было с нами у мониторов сидеть
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Михаил Степанов
иногда лучше жевать чем говорить, тем более дело не в футбольном опыте, а в футбольном мастерстве, которого вам, ребятки, никогда не достичь!
PETP0
Да понятно, что вам не стыдно ибо вам просто пох на все. Пох на то какой клуб вы представляете, пох на то, что вы играете за честь своей страны, пох на то, что у футболистов играющих в Динамо должны быть яйца и они не должны производить на поле впечатление терпил и мальчиков для битья, с которыми соперник может делать все что захочет, а они даже и не думают сопротивляться, пох на болельщиков и на то, что они думают о вашей игре. Бабосики то капают, хули еще надо. Конечно вам не стыдно, Жорик, вне всякого сомнения. Вот только это палка о двух концах, уже становится пох на вас и вашу игру.