Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Челсі
17.03.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:0 2 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 березня 2021, 07:19
4561
11

Переможна хода Тухеля. Челсі на Стемфорд Брідж розібрався з Атлетіко

Лондонський клуб вийшов в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 18 березня 2021, 07:19
4561
11
Переможна хода Тухеля. Челсі на Стемфорд Брідж розібрався з Атлетіко
Getty Images/Global Images Ukraine

У матчі-відповіді на «Стемфорд Брідж» зустрічалися лондонський «Челсі» і мадридський «Атлетіко». У першому поєдинку «сині» здобули мінімальну перемогу.

Незабаром після фінального свистка господарі поля заволоділи тотальною територіальною перевагою. Вони багато володіли м'ячем і намагалися розкрити оборону суперників, які добре відомі своїм умінням вести захисну гру. І особливо гострих ситуацій біля своїх воріт «матрацники» лондонцям створювати не дозволяли. Єдина помилка була допущена, коли захисники «Атлетіко» дали прийняти м'яч Вернеру в центрі свого штрафного, але удар у форварда не вийшов.

Відбившись від наскоків опонентів, гості відсунули гру від своїх володінь. І спробували чинити тиск на штрафний суперників. І саме бажання гостей поатакувати зіграло з ними злий жарт. «Сині» організували блискавичну контратаку, яка завершилася прострілом Вернера і точним ударом Зієша.

Getty Images/Global Images Ukraine

Другий тайм пройшов за повного домінування господарів поля. Лондонці контролювали хід подій і періодично створювали гострі ситуації. На початку другої половини зустрічі реакцію Облака перевірив Вернер, який завдав удару з гострого кута. Куди ближче до успіху був Зієш, але голкіпер «Атлетіко» знову виручив свою команду.

Під кінець поєдинку «матрацники» пішли вперед великими силами, але змусити помилитися організовану оборону «Челсі» не могли. А на 82 хвилині становище гостей ще більше погіршилося. Савич ліктем вдарив в груди Рюдігера, отримавши від арбітра пряму червону картку. У меншості підопічні Дієго Сімеоне створили свій найнебезпечніший момент у матчі, коли Менді зреагував на удар Феліша.

Сумніви в результаті протистояння вже не виникали, а на останній компенсованій хвилині «сині» провели ще одну результативну контратаку. Завершив її Емерсон, який відзначився точним ударом відразу після виходу на заміну.

2:0 - «Челсі» досить впевнено виходить у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь.

«Челсі» - «Атлетіко» - 2:0 (перший матч - 1:0)

Зієш (34), Емерсон (94)

Хаверц (30) - Лоді (31), Сауль (51), Хіменес (60), Коке (73)

Савич (82, груба гра)

«Челсі»: Менді, Аспілікуета, Зума, Рюдігер, Джеймс, Канте, Ковачич, Алонсо (Емерсон, 93), Зієш (Пулішич, 77), Хаверц (Чілуелл, 93), Вернер (Хадсон-Одоі, 83)

«Атлетіко»: Облак, Лоді (Ермосо, 46), Хіменес, Савич, Тріпп'є (Лемар, 69), Карраско (Мусса Дембеле, 53), Сауль, Коке, Льоренте, Феліш, Суарес (Корреа, 59)

Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)

Стадіон «Стемфорд Бридж» (Лондон, Англія)

ЧЕЛСІ - АТЛЕТІКО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
не знаю как это получилось у Тухеля, но Челси выглядит непобедимым. Никогда не видел атлетико таким беспомощным, что даже Суареса пришлось заменять.
Команда мало того что еще не проигрывала при Тухеле, так они еще и на ноль играют постоянно.
Pol Chopa
В матчах АПЛ обычно против Челси,за малым исключением,а сегодня ЗА них,как и за все анлийские команды т.к.вовлечен в чемп АПЛ.
По игре сегодня *матрас*оказался потрепаным нуу разве несколько минут вначале,а потом Челси провел очень хорошую игру,а Симионе с Суаресом теперь пусть розбираются в Лалиге ато и там могут потрепать.
Непруха в играх Вернеру хотя видно как старается.
Рюдигер наверное тоже *ферштеен*по итальянски.
Аа Бб
Челси хорошо выглядят.
UKRAINE FAN
Атлетико покупает игроков по 120 млн а играет так как будто типичный клуб УПЛ. Симеоне не годится для топ клубов!
andre_lui
Кто следующий?ПСЖ?А там личное!
Bismuth
МанСити и Челси прошли в академическом стиле. Приятно было смотреть.
А вот у МЮ завтра проблемки...
RomarioUA
Симеоне давно пора было уходить. Даже если станет чемпионом Исрании в этом году - это будет совсем не то чемпионство, как в прошлый раз, когда он тпактикой разделывал под орех всех инопланетян
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andy_P
Судья - красавчик. Дать грязно бороться более жестким и крупным игрокам - это дать им серьёзную фору. Простить очевидный пенальти и дать красную за тычок, которых десятки при стандартах... У Атлетико и без того шансов было немного...