Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Динамо Загреб
18.03.2021 19:55 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 3 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 18 березня 2021, 19:11
3687
1

Динамо Загреб - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Лондонці повинні крокувати до чвертьфіналу

| Оновлено 18 березня 2021, 19:11
3687
1
Динамо Загреб - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/spursofficial

У четвер, 18-го березня, в Загребі, на стадіоні «Максимір» у рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи місцеве «Динамо» прийматиме лондонський «Тоттенхем». Стартовий свисток пролунає о 19:55 за київським часом.

У першій грі лондонська команда зробила комфортну перевагу перед матчем-відповіддю. Підопічні Жозе Моуріньо відправили у ворота загребців два м'ячі. Дублем відзначився Харрі Кейн. «Тоттенхем» підтвердив статут фаворита протистояння, динамівцям буде вкрай складно відігратися, але все ж шанси ще не втрачені.

«Динамо» Загреб

Підопічні Зорана Маміча взагалі без проблем пройшли в 1/8 фіналу Ліги Європи. Спочатку вони не програли жодного матчу на груповій стадії турніру, де суперниками загребців були австрійський «Вольфсбергер», нідерландський «Фейєноорд» і російський ЦСКА, а в 1/16 фіналу також двічі переграли ще одну команду з Росії - «Краснодар». Зробити крок далі у «Динамо» навряд чи вийде, але думається, що потріпати нерви Жозе Моуріньо і його команді в матчі-відповіді загребці зможуть.

У цьому сезоні чемпіонату Хорватії у «Динамо» також є конкуренція. Поки загребці лідирують в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 57 очок, однак випереджають другий «Осієк», за який виступають українці Євген Чеберко і Дмитро Льопа, лише на два пункти. Правда, у команди із Загреба є гра в запасі, але тим не менш боротьба за чемпіонство в самому розпалі. До кінця чемпіонату ще 11 матчів, тому можливо все, що завгодно, але «Динамо», звичайно, виглядає явним фаворитом в цій боротьбі.

У лазареті Загреба продовжують перебувати Йошко Гвардіол, Штефан Міліч і Садег Мохаррамі. Всі вони не візьмуть участь в цій грі.

«Тоттенхем»

«Шпори» на минулих вихідних провели важливий матч чемпіонату Англії проти «Арсеналу». Незважаючи на гол «рабоною» Еріка Ламели, «Тоттенхем» зазнав поразки в лондонському дербі і істотно знизив шанси на потрапляння в зону Ліги чемпіонів. Зараз команда Жозе Моуріньо йде на сьомому місці в турнірній таблиці і відстає від четвертого «Челсі» на шість балів, але має гру в запасі. З огляду на серйозну конкуренцію в чемпіонаті, вирішити завдання потрапляння в Лігу чемпіонів буде вкрай складно.

Лондонці спробують зробити це, вигравши Лігу Європи. Точно можна сказати, що «зливати» євротурнір вони не будуть. Раніше в 1/16 фіналу «шпори» без проблем двічі розгромили австрійський «Вольфсбергер». «Тоттенхем» і до першої гри з «Динамо» був явним фаворитом пари, а після домашньої перемоги 2:0 вже мало хто сумнівається в тому, що команда зі столиці Англії пройде далі.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою всього два матчі, в яких обидва рази сильніше був «Тоттенхем». Лондонці за сумою двох зустрічей перемагають Загреб з рахунком 6:0.

Орієнтовні склади:

«Динамо» Загреб: Ліваковіч, Леовац, Теофіль-Катрін, Лаурітсен, Періч, Майєр, Якіч, Франіч, Іванушеч, Оршіч, Петкович.

«Тоттенхем»: Льоріс, Ор'є, Дайєр, Доерті, Девіс, Сіссоко, Ндомбеле, Ламела, Аллі, Бейл, Кейн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.50 по лінії Parimatch.

18 березня, четвер

«Динамо» Загреб – «Тоттенхем» (перший матч - 0:2)
Загреб. Стадіон «Максимір». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 3,65
  • 3,50
  • 2,03
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві
Футбол | 25 квітня 2024, 14:42 36
ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Йожеф САБО: «Мудрик своєю грою за Челсі зробив антирекламу нашим гравцям»
Футбол | 25 квітня 2024, 15:58 7
Йожеф САБО: «Мудрик своєю грою за Челсі зробив антирекламу нашим гравцям»

Колишній тренер збірної України оцінив рівень деяких українських футболістів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Ламела?Моура!