Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 15 березня 2021, 17:38
8158
12

ДЕНИСОВ: «Футболісти Шахтаря були просто масовкою в спектаклі Фонсеки»

Відомий журналіст – про розгромну поразку «гірників» у Римі

| Оновлено 15 березня 2021, 17:38
8158
12
ДЕНИСОВ: «Футболісти Шахтаря були просто масовкою в спектаклі Фонсеки»
Getty Images/Global Images Ukraine

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував поразку донецького «Шахтаря» від італійської «Роми» (0:3) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Сумно все було в Римі, де «Шахтар» зустрівся зі своїм колишнім наставником Паулу Фонсекою і поступився з великим рахунком. Знову маса критики на адресу Луїша Каштру і футболістам, особливо дісталося ветеранам команди. До речі, абсолютно обґрунтовано.

Гру «Шахтаря» в Римі не можна назвати сюрпризом. В принципі, це всього лише продовження і тієї кризи, в якій опинилася команда, і того, що ми спостерігаємо останнім часом. Здавалося б, що в матчі з «Ромою» побіжать ветерани, в цілому, команда буде мобілізованою, тому що грає проти італійського гранда. Але ні, виставкового, в хорошому сенсі, матчу від «Шахтаря» я не побачив. Кількість часу володіння м'ячем виявилося взагалі ні про що.


Так, на відміну від матчу «Динамо» - «Вільярреал» тут були удари в площину воріт. Але розчарування не менше, а я б навіть сказав, що більше від гри в Римі. Фонсека влетів аутсайдеру Серії А «Пармі» з рахунком 0:2. Ця «Рома» слабша за «Рому» трирічної давності і за ту «Роми», проти якої «Шахтар» грав 10 років тому.

Програні єдиноборства на другому поверсі - у «Шахтаря» один з найгірших показників серед всіх команд в Лізі Європи. А де були досвідчені гравці в цьому матчі? Можна багато чого питати з молодих, але завжди, коли постає питання «Хто тут лідер?» питати потрібно з ветеранів. А їх в цьому матчі на полі не було.

Я ще раз хотів би звернути увагу на післяматчеві посмішки та обійми в перерві. Я цього не зрозумів, як і багато вболівальників. Цей матч був спектаклем Фонсеки. 3:0, він посміхається, а ось футболісти «Шахтаря» були просто масовкою. Це йому треба було бути актором, посміхатися на камери, адже він обіграв «Шахтар» в той час, коли під ним хитається крісло. А вам, друзі-футболісти, після такої гри треба було стиснути зуби і йти в роздягальню, думати, як врятувати репутацію в наступний четвер.

Такий ванільний, усміхнений «Шахтар», дуже вигідний як «Ромі», так і Фонсеці. Ось обіграйте в Києві «Рому» 4:0 і шукайте на полі усміхненого Фонсеку! Але ви його таким не знайдете. Тому що після такої поразки він втече в роздягальню, і його на «італійській батьківщині» чекатиме дуже жорсткий прийом. Тому поверніть в четвер характер на поле, і вистачить обіймашок. Такий наш посил», - сказав Денисов.

Матч-відповідь запланований на 18 березня в Києві.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Анализируя игру Шахтёра, этот говно-журналист не забыл бросить камень в сторону Динамо!! Мерзость!
серж жорж
Шахтер клоунами в Риме был хотя и сейчас остался !!!
bonv
шахта грала за Фонсеку і проти Каштру
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
Всё равно уже прогресс по сравнению с Бо-Пруссией !
Solohdko1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
шо? бунт на корабле?Маринамефодиевна забыл, кто его танцует и кормит?
Husgvarna
Жах, він вже не знає що постить в мережу, перегоріла відеокарта.
lenares85
Как без обнимашек, бразильцы без этого никуда.
mayakovskiy1
Дырявки которых в Киеве без шансов вынес середняк Ла Лиги так забавно резвятся в комментах))) Зверьки смешные, у Шахты в еврокубках хоть просветы были. Победы и ничейки с очень сильными клубами. Вас же сношали тупо все кроме пары европейских колхозов.
Даже страшно подумать, сколько вы получили бы от Ромы, если жалкая субмарина вас в Киеве на колени поставила