Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
951
2

КАЛИТВИНЦЕВ: «Удачу потрібно заслужити. Суперники її заслужили, ми – ні»

Головний тренер «Олімпіка» прокоментував поразку від «Олександрії»

КАЛИТВИНЦЕВ: «Удачу потрібно заслужити. Суперники її заслужили, ми – ні»
ФК Олімпік Донецьк. Юрій Калитвинцев

Головний тренер «Олімпіка» Юрій Калитвинцев прокоментував поразку донецького клубу в поєдинку проти «Олександрії» (0:2).

«Мені дуже сподобалася сьогоднішня гра в контексті боротьби. Стан поля не дозволяв грати в конструктивний футбол, тому ми стали свідками справжньої чоловічої боротьби. Хтось опинився в ній більш вдалим. Ми намагалися дотримуватися свого плану, однак він не спрацював. Крім того, на жаль, ми не створили якихось великих загроз біля воріт «Олександрії».

Підходи були, але не більше цього. Пропустили два м'ячі зі стандартів, хоча розбирали ці моменти. Не впоралися. Удача також була на боці суперника. Але удачу потрібно заслужити. Вони її заслужили, ми - ні».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitalik_Medvid
Для мене величезна загадка, як можна бути настільки сліпими ідіотами, щоб запрошувати у команду «динамівських фізруків». одні Євтушенка запрошують, інші Хацкевича. Ці от Калітвінцева. Не здивуюсь, якщо умовний ФК Львів вирішить спробувати Михайличенка.. Ідіоти є звісно повсюду (наприклад Нант, який вирішив поставити головним Доменнка), але в нас це просто як тренд якийсь - відоме прізвище, яке ще і в Динамо грало? Запрошуєм тренувати.