Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2021, 03:23
652
0

Руслан КОСТИШИН: «Команда вийшла і зіграла агресивно»

Наставник «Колоса» – про розгромну перемогу над «Маріуполем»

| Оновлено 15 березня 2021, 03:23
652
0
Руслан КОСТИШИН: «Команда вийшла і зіграла агресивно»
ФК Колос. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин на прес-конференції після перемоги над «Маріуполем» (4:1) в матчі 18-го туру української Прем'єр-ліги відповів на запитання журналістів.

– Руслане Володимировичу, вітаємо з перемогою. Будь ласка, Ваш коментар сьогоднішнього матчу.
– Спочатку хотілось би подивитись відео аби коментувати, але як команда сьогодні вийшла і агресивно грала, за це хлопцям велика подяка. Вони молодці, прислухались до порад і виконали все, про що ми домовлялись перед грою. Ця агресія на протязі всього матчу дала свій результат. Чотири ми рідко забиваємо.

– Сьогодні були забиті красиві голи, в тому числі головою Денисом Костишиним та Володимиром Лисенком, чого раніше не спостерігалось. Саме голів головою. Наскільки це приємно?
– Це також агресія. С приводу Дениса, я більше задоволений не його голом, а те, як він провів сьогодні гру. Таке враження, що він вже остаточно оговтався від своєї травми і виходить на свій звичайний рівень. Восени він виглядав не так, як йому хотілося і збори пішли йому на користь. 

– Наступна гра с луганською «Зорею», суперник серйозний, якою буде підготовка?
– Один день відпочинемо і приступимо до тренувань. Звичайно, що будемо серйозно готуватись. Шкода, що буде пропускати Денис Антюх, який отримав попередження в компенсований час. Він сьогодні дуже добре зіграв, на тому рівні, якого ми від нього чекаємо. Якщо раніше ми були незадоволені його діями, то сьогодні претензій до нього немає і нам буде не вистачати його в матчі з «Зорею». Це футболіст, який дає нам швидкість та витримує високий темп протягом всієї гри. Будемо готуватися в тому числі і тактично, тому що «Зоря» грає інакше.

– В’ячеслав Чурко був замінений ще в першому таймі, що з ним?
– Це рецидив. В нього була проблема. Наступили на травмоване місце на нозі. Сподіваємось, що день-два і він буде в строю.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.