Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 березня 2021, 03:21
7676
6

Віктор ЦИГАНКОВ: «Нам показали наш рівень»

Лідер «Динамо» – про поразку від «Вільярреала»

| Оновлено 12 березня 2021, 03:21
7676
6
Віктор ЦИГАНКОВ: «Нам показали наш рівень»
Getty Images/Global Images Ukraine

Вінгер київського «Динамо» Віктор Циганков прокоментував поразку від іспанського «Вільярреала» (0:2) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

– Вікторе, сьогодні флангові гравці «Динамо» були на висоті. У чому причина того, що не вдалося здобути позитивний результат - забити хоча б один м'яч на своєму полі?
– Футбол і складається з того, що якщо ти використовуєш свої моменти, то виграєш, а якщо допускаєш помилки, то програєш. Сьогодні ми не реалізували свої моменти і допустили дві помилки, які призвели до голів.

Є над чим працювати, нам показали наш рівень. Але ми сьогодні віддали всі сили. Сподіваюся, що завдяки таким іграм ми будемо тільки рости.

Оцініть матеріал
(86)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
А що хотіти? Зараз склад Динамо, це декілька легіонерів (далеко не найдорожчих) і власні вихованці. Багато молоді. Грати проти команди, в складі якої гравці однієї з найкращих збірних світу.
BaZia
Главное что б вы выводы делали и разбирали эти ошибки. Уже задолбалось смотреть как при подаче угловых или стандартных положениях никто ни с кем не играет, не знают где чей игрок... ну это грабли по которым уже годами дорожка вытоптана, бл*
lizerginnn
каждый год одно и то же. вот я хз, раньше бухали и в карты играли, но был какой-то азарт. а нынешнее поколение бесхребетное какое-то. и нельзя сказать, что не стараются. но мысли, хитрость напрочь отсуствуют.
hidalgo65
как раз Витя Цыганков и есть то светло пятно в команде Динамо К и лично он по уровню ну никак не уступает игрокам Вильяреала
Владимир Копяк
Я могу понять Циганика,ему не хочеться быть в конфронтации ни с Динамо ни с Шахтером, если раньше он мог себе позволить выпады в сторону этих команд,то сейчас,не имея за спиной надежной защиты,он начал высказываться более обтекаемо по актуальным вопросам.Но это его право...