Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 10 березня 2021, 04:48
225
0

Едуард ЗАХАРОВ: «У збірній є чимало хлопців, які ще не грали разом»

Лінійний збірної України розповів про підготовку до матчів проти Фарер

| Оновлено 10 березня 2021, 04:48
225
0
Едуард ЗАХАРОВ: «У збірній є чимало хлопців, які ще не грали разом»
ФГУ. Едуард Захаров

Лінійний збірної України Едуард Захаров розповів про підготовку національної команди до матчів відбору на Євро-2022 проти Фарерських островів:

– Я щасливий потрапити до збірний і вдячний тренерському штабу та керівництву, що дали мені такий шанс. Так, мене викликали на минулі збори, але тоді мій тест на коронавірус дав позитивний результат, і мені довелось залишитись вдома. Я дуже засмутився, проте зараз готовий з подвійним зусиллями включитися в роботу і показати все, що я вмію.

На перших тренуваннях на зборах ми намагались відчути один одного. Є чимало хлопців, які ще не грали разом, тому потрібно відчути, хто як рухається, кому як дати передачу, кому як зручно підлаштуватись під м’яч.

– У своєму клубі «Пермські мєдвєді» ти третій снайпер, маєш 74% реалізації моментів, а в останній грі забив 5 голів з 5-ти кидків. Задоволений тим, як проходить сезон?

– Сезон поки хороший, ми добре почали і боремося за зону єврокубків, але вся моя результативність – це завдяки команді та довірі партнерів. Моя позиція залежна від гравців задньої лінії. І те, що мені доводять м’яч, дають вийти на кидок – це довіра команди.

Нагадаємо, 10 березня Україна та Фарери зіграють на майданчику київського Палацу спорту, а 14 березня відбудеться повторна гра у Торсхавні. Підготовку до ігор синьо-жовті проходять на зборах у Броварах і Києві.  

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.