Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 березня 2021, 12:39
4233
10

Один удар в отвір - один гол. Інтер переміг Аталанту в рівному матчі

Руслан Маліновський відіграв перший тайм і був замінений у перерві

| Оновлено 09 березня 2021, 12:39
4233
10
Один удар в отвір - один гол. Інтер переміг Аталанту в рівному матчі
Getty Images/Global Images Ukraine

На міланському «Джузеппе Меацца» «Інтер» і «Аталанта» закривали програму 26-го туру Серії А. Поєдинок лідера топ-чемпіонату проти четвертої команди - це завжди цікаво, особливо якщо в складі останньої в заявці на матч значилися відразу два українських легіонери. Руслан Малиновський з'явився в стартовому складі бергамасків, а Віктор Коваленко поки що за традицією залишився в запасі.

«Аталанта» останнім часом набрала дуже непогану форму: 4 перемоги поспіль. Одна з них - над прямим конкурентом, «Наполі». Що до «Інтернаціонале», то його нинішня форма і зовсім наводить жах на своїх суперників. Команда Антоніо Конте здобула 6 перемог поспіль, серед яких - вікторія в принциповому дербі проти «Мілана», а також над римським «Лаціо». Причому, практично всі ці перемоги були дуже впевненими, ну, за винятком хіба що останнього матчу проти «Парми», яка в останні роки є для «нерадзуррі» дуже незручним суперником.

До поєдинку проти «Аталанти» «Інтер» підійшов у бойовому складі - ні травмованих, ні дискваліфікованих. А ось Джан П'єро Гасперіні не зміг розраховувати на Ханса Хатебура і Бошко Шутало.

Проте старт гри пройшов під диктовку «Аталанти». Підопічні Гасперіні більше тримали м'яч, а Маліновський частенько диригував атаками бергамасків. В одному з епізодів проникаючий пас українця на колумбійця перехопили захисники. А в іншому - тільки реакція Хандановича врятувала господарів від голу. Руслан подав з кутового, а потужний Сапата пробив головою - кіпер «нерадзуррі» також був на висоті.

Після перерви «Анталанта» знову забрала м'яч під свій контроль, але забив якраз «Інтер». На 54 - й хвилині успіх міланцям приніс кутовий і точний удар ногою Мілана Шкріньяра - 1:0. 

Getty Images/Global Images Ukraine

Цікаво, що це був перший і, як виявилося, єдиний удар в отвір від гравців «Інтернаціонале». Бергамаски побігли відіграватися, але господарі сіли в глуху оборону і практично нічого не дозволили супернику. Хіба що під кінець зустрічі небезпечно пробивав Пашаліч, але м'яч полетів вище воріт.

Справедливим підсумком зустрічі була б нічия, але «Інтер» переміг, набрав 62 очки і на 6 пунктів випереджає «Мілан». «Аталанта» залишилася п'ятою.

Чемпіонат Італії. 26-й тур.

«Інтер» - «Аталанта» - 1:0

 Шкріньяр, 54

 Ромеро, 58

«Інтер»: Ханданович, Шкріньяр, де Врей, Бастоні, Хакимі (Д'Амброзіо, 85) Барелла, Брозович (Гальярдіні, 77) Відаль (Еріксен, 53) Перишич (Дарміан, 85) Мартінес (Санчес, 77) Лукаку

«Аталанта»: Спортьєлло, Толой, Джимсіті (Паломіно, 81) Ромеро, Мехле, де Рон, Фройлер (Пашаліч, 81) Госенс, Пессіна (Міранчук, 73), Маліновський (Ілічич, 46) Сапата (Муріель, 70)

Арбітр: Мауріціо Маріані

Стадіон: «Джузеппе Меацца»

ІНТЕР-АТАЛАНТА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bolshoi
Есть у меня теперь игрок.
Я буду с ним не очень строг.
Он из полена вдруг возник -
Великий юный озорник.
Таких, как он, повсюду ждут.
Скажите, как его зовут?
Владислав Антонов
Схоже на те, що Інтер чемпік. Нарешті дозріли.
Bolshoi
Песня Гасперини
Семенец & Иванисеня СПАСИБО!
Что же вы гниды позорные в двух матчах ни разу штольне забить не смогли? Или может не хотели? Вся Украина за вас болела в тех матчах!