Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 08 березня 2021, 20:18
4952
0

Інтер - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Команда Маліновського та Коваленка їде в гості до лідера

| Оновлено 08 березня 2021, 20:18
4952
0
Інтер - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Програма 26-го туру Серії А буде закриватися в понеділок, 8 березня одним з центральних матчів - «Інтер» прийме «Аталанту». Лідер проти четвертої команди - це завжди цікаво, особливо якщо в складі останньої відразу два українських легіонера.

При цьому відразу зазначимо, що появи ні Руслана Маліновського, ні Віктора Коваленка в основі на матч з «Інтером», за інформацією італійських ЗМІ, не планується. Швидше за все, обидва українці почнуть поєдинок на лаві запасних.

«Аталанта» зараз веде дуже непросту боротьбу за четверте місце, яке дає пряму путівку в Лігу чемпіонів. Команда Гасперіні всього на два очки випереджає «Рому» Паулу Фонсеки. Останнім часом бергамаски набрали прекрасну форму: 4 перемоги поспіль. Серед них - перемога над прямим конкурентом, «Наполі».

Поточна форма «Інтера» ще більш вражаюча. Команда Антоніо Конте здобула 6 перемог поспіль, серед яких - і перемога в дербі над «Міланом», і над римським «Лаціо». При чому, практично всі ці перемоги були дуже впевненими - за винятком хіба що останнього матчу проти «Парми», яка в останні роки є для «Інтера» дуже незручним суперником.

Команда Антоніо Конте після Нового року дійсно набрала дуже потужний хід, і зараз виглядає явним фаворитом в боротьбі за Скудетто. Всі ті ігрові проблеми, які були в першій половині сезону, здається, були вирішені: захист знову надійний, Самір Хандановіч знову виблискує, вдалося вбудувати в гру команди Крістіана Еріксена і Івана Перішича, і навіть хронічні проблеми з реалізацією моментів були вирішені.

Наступного дня після матчу, 9 березня, «Інтер» святкуватиме свій 113-й день народження, що має стати додатковою мотивацією для команди. До того ж, на 9 березня запланована презентація нового лого клубу і нового титульного спонсора, який після 26 років співпраці замінить на футболках «Pirelli».

«Інтер» підходить до матчу в абсолютно бойовому складі - немає ні травмованих, ні дискваліфікованих. А ось Джан П'єро Гасперіні не зможе розраховувати на Ханса Хатебура і Бошко Шутало.

Букмекери закономірно вважають «Інтер» фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,07, ймовірність нічиєї і перемоги «Аталанти» однакова - 3,74.

Орієнтовні склади:

«Інтер»: Хандановіч - Бастоні, Де Фрей, Шкріньяр - Хакімі, Брозович, Барелла, Еріксен, Перішич - Лукаку, Лаутаро

«Атланта»: Голліні - Толой, Джімсіті, Ромеро - Меле, Фройлер, Де Роон, Госенс ​​- Пессіна - Муріель, Сапата

8 березня, понеділок

«Інтер» - «Аталанта»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца». Початок – о 21:45
ТБ-трансляція на «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua – 2:1
 
  • 2,072
  • 3,74
  • 3,74
Сделать ставку
 
  • 2,05
  • 3,65
  • 3,65
Сделать ставку
 
  • 2,07
  • 3,7
  • 3,55
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.