Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 07 березня 2021, 22:55
23105
19

Болюче фіаско в Запоріжжі. Збірна України програла Хорватії

Команда Олександра Косенка поступилася в матчі відбіркового турніру Євро-2022

| Оновлено 07 березня 2021, 22:55
23105
19
Болюче фіаско в Запоріжжі. Збірна України програла Хорватії
facebook.com/cff.hns

Команди почали зустріч обережно, намагаючись не допускати втрат. Гострі ситуації біля воріт довгий час не виникали і навіть ударів по воротах було мінімум. Перший момент українці «привезли» собі самі, коли після обрізки Чекот не пробив Ципуна. «Синьо-жовті» відразу організували відповідь, і Корсун з близької відстані влучив у штангу.

І все ж, хорвати першими увійшли в гру, відчувши впевненість. Рахунок був відкритий після розіграшу ауту: передачу Сутона точним ударом замкнув Матошевич. Втім, українці зуміли відігратися досить швидко. Гудасич у воротарському збив Шотурму, і сам потерпілий точним ударом реалізував пенальті. «Картаті» помітно занервували, чому посприяв і четвертий фол гостей. Розгубленістю суперників українці не забарилися скористатися, коли після передачі Шотурми з кутового Зварич відправив м'яч точно в кут.

На жаль, в подальшому в цей вечір українців підстерігали одні лише неприємності. Маринович після блискучого сольного проходу зрівняв рахунок, а перед перервою Ципун за межами воротарського зіграв рукою і отримав червону картку. Місце в воротах нашої збірної зайняв Сухов, якому відразу довелося вступати в гру.

Другий тайм «синьо-жовті» почали в меншості і навіть ледь не відправили м'яч у ворота гостей (Педяш пробив вище цілі). Вистоявши під тиском суперників, що мали чисельну перевагу, українці відразу пропустили в рівних складах. Знову відзначився Маринович, який з близької відстані підправив м'яч у ворота. Гра у господарів майданчика зовсім розладналася, і вони нічого не могли вдіяти з агресивним пресингом «картатих». Черговим ударом по психологічній рівновазі українців стала помилка Сухова. Голкіпер далеко вийшов з воріт, а Еловчич цим сповна скористався.

Українці відразу пішли ва-банк з п'ятим польовим, і це призвело до ще двох пропущених голів. Канюх пробив по порожніх від своїх воріт, а Маринович на фланзі розібрався з двома опонентами і відправив м'яч між ніг третьому. Точкою в провальному для збірної України поєдинку став черговий невпевнений вихід Сухова і автогол голкіпера.

2:7 – принизлива поразка збірної України. Аналізувати по гарячих слідах причини такого результату не станемо. Поки лише констатація: першого місця в групі нам вже не бачити, а гра «синьо-жовтими» була продемонстрована дуже невисокого рівня.

Команда

В

Н

П

З - П

0

Хорватія

4

0

0

18 – 6

12

Україна

1

0

2

14 – 13

3

Данія

1

0

2

6 – 8

3

Албанія

1

0

3

8 – 19

3

Відбірковий турнір Євро-2022. Група 1.

Україна - Хорватія - 2:7

Шотурма (11, пен.), Зварич (12) - Матошевич (9), Маринович (15, 23, 35), Еловчич (31), Канюх (32), Сухов (39, автогол)

Малишко (7)

Ципун (20, фол останньої надії)

Україна: Ципун, Сухов - Малишко, Журба, Педяш, Кузь - Єрьомін, Микитюк, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Фаренюк, Корсун, Шотурма, Зварич

Хорватія: Прімич - Матошевич, Еловчич, Перич, Сутон - Чекот, Юрліна, Канюх, Кустура, Маринович, Гудасич, Хорват, Секулич - Вукович

Арбітри: Кирилл Найшулер, Пааво Комппа (обидва - Фінляндія)

Палаці спорту «Юність» (Запоріжжя, Україна)

УКРАЇНА - ХОРВАТІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vytas Meskauskas
Выгонять тренера с его устарелой тактикой, брать испанца и пусть молодых ищет , поставит им пресинг и контроль мяча. Может пройти пару лет зато будет основа на чем развивать молодое поколение.
Tymchuk Andriy
Повне фіаско асоціації,тренерського штабу і гравців.І це вже доречі триває декілька років((
Nikas
Кошмар! Хорватия средненькая сборная в футзале, они сами не ожидали такого результата от себя. Балканцы играют на мнимой уверенности, ток наши бы взяли мяч под контроль, пару раз заставили их ошибиться и у хорватов сразу бы посыпались ошибки, но мы оказывается дома играем 2-м номером
draiden
Це якась ганьба!!!!!
Українська збірна деградує вже не перший
franik
Так і думав, що провалять цю гру, деякі з гравців не повинні бути в збірній
lehach_08
косенко давай до свидания дятел.
hanter567
Очееееень плохо!!!! К сожалению!!!!
Bop
замечательно. хорваты обнулили нашу сборную.
теперь лузеры будут выбираться из ...
draiden
Відбір на ЧС провалили,сербам програли, тут хорватам 2:7. В одні ворота.
Якась маячня, Косенка негайно у відставку
turist86
Ганьба!
В першому таймі грали на рівних, але не фартило - дві штанги і вилучення Ципуна.
Сухов, звісно, пустив "метелик" ще той. Він нагадав інший гол хорватів у 1999 році - Ачімовіч також закинув м'яч з центру поля за комір його тезці Олександру. Просто Сухов 1997 року народження і цього не пам'ятає.
Ну а потім розклеїлися і посипалися.
Dmitriy Svistak
Повний провал!!!!! Нічого нам робити на євро!
Владимир Копяк
Произошло то,что рано или чуть позднее,должно было произойти. С незаконным приходом к руководству ассоциацией человека с улицы Сергея Владыко с командой бывших гандболистов в 2013 году, отечественный футзал начал новую эру "развития"- сдавать позиции на международной арене, постепенная деградация чемпионата и Кубка страны, безразличие к развитию футзала в регионах,сведением счетов с неугодными, понты в вопросе развития любительского футзала и т.д. Несколько лет после ухода Лисенчука сборная еще как-то барахталась на старом багаже,но с каждым годом игроки становились старше,а новых звезд,увы, на горизонте не наблюдается. При Геннадии Анатольевиче у 80% теперешних сборников не было-бы шансов туда попасть....Но руководство АФУ просто не знает как выбраться с этой ямы, которую сами рыли последние 8 лет. Они тогда пришли в футзал на обмане и фальсификации и продолжают понты своей деятельности по сегодняшний день, ведь их шефа - мошенника павелку и его шестерок вполне устраивает нынешнее руководство ассоциации футзала Украины,общность интересов,так сказать....
Смог-бы
Мотор отдал другим горватам...
shoko
По игре сборной.. Эта игра была проиграна ещё в Хорватии..Там сборная надломилась,причём после второго нашего гола..Тренер посадил команду так низко"на удержание счёта"..что иногда складывалось впечатления что они впятером в воротах скоро стоят будут.. Там игру проиграл тренерский штаб и футболисты это понимают не хуже нас с вами.. Поэтому к этой игре вывести их из пике не удалось.. Футболисты попросту не готовы, в первую очередь морально. Они не верили что могут победить..в их действиях была обречённость даже при победном счёте..Да были индивидуальные ошибки Шотурма привёз удаление вратаря,вратарь вышедший на замену попросту не смог войти в ритм игры.... рисунок тактической задумки игры с пятым абсолютно не прослеживался.. Такое ощущение, что кидались из крайности в крайность..Моё резюме- в первую очередь виноват тренерский штаб..Нужно прощаться.
Al Zolo
думаю мы пролетели мимо Евро
keegan
Нужно дать тренеру ещё один шанс
Петро -Во!
Хорошая памятка почитателям горбатского футбола вообще.
Хотя он и дальше будут топить за строкатых.