Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 березня 2021, 03:26
9977
17

ГЕЛЬЗІН: «Лайка була зайвою, але смисл від цього не змінюється»

Президент «Олімпіка» прокоментував свої висловлювання після матчу з «Шахтарем» (0:1)

| Оновлено 13 березня 2021, 03:26
9977
17
ГЕЛЬЗІН: «Лайка була зайвою, але смисл від цього не змінюється»
Футбол 2. Владислав Гельзин і Юрій Калітвінцев

За інформацією Профутбол Didgital, президент «Олімпіка» Владислав Гельзін заходив в суддівську в перерві матчу «Олімпік» - «Шахтар». Таким чином, Гельзіна чекає покарання не тільки за образи в прямому ефірі, а й за епізод в перерві матчу.

«Рішення арбітра було на користь результату «Шахтаря» - скасований чистий гол. Снурніцина штовхав Трубін - це пенальті. Але якщо продовжувати епізод, то там не було ніякого офсайду і близько. Нкенг забив чистий гол. Як мені ще це можна коментувати?

Лучі вважає рішення правильним? Звичайно, він буде так вважати. Він захищає своїх підопічних. Що він ще скаже?

Чи немає жалю з приводу того, в якій формі висловився? Емоції, звичайно, це - емоції. Лаятися було зайвим. Але сенс від цього не змінюється.

Дискваліфікація? Поживемо - побачимо», - сказав Гельзін в інтерв'ю Профутбол Didgital.

ВІДЕО. Незарахований гол Нкенга, 38 хв.

 

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zelia73
лучи и есть гондурас павелско-ахметовской опг
grig
После такого судейства, как в матче Олимпик - Шахтер, просто пропадает желание смотреть матчи чемпионата Украины. Чистый гол отменили, красную игроку Олимпика - ни за что дали. А все только ради того, чтоб Шахтер удержал минимальную победу и взял 3 очка. А сам футбол, футболисты, зрители - все пофигу..
BaZia
Да всё по делу сказал, нечего и не перед кем оправдыватся
zelia73
мафиози-гондурас лучи---в европе о которой вы мычите---за такое судейство--рефери вылетел из футбола---прямо на зону
Azaka
Лучи гнати з держави геть. При цій тварині почала розквітати корупція. Яещо би наш Українець очолював такий опгвн в італії і зробив це в італії йогоби згноїли. А чого з луччі це не зробити? Урод.
zelia73
лучи--гондурас
Володимир Підвірний
Завжди добро перемагає зло. Якщо суддя куплений то які можуть бути у Вас емоції. Звичайно негативні, цьому хаму по барабану у скільки десятків тисяч гривень Вам обходиться в день утримувати команду. Але є Бог на світі, і всі ті дармові гроші ця худоба витратить на здоров'я рідних.
Володимир Підвірний
Пан Гельзин у Вас єдине правильне рішення оголосити бойкот керівництву паделка. А так чорні ще 10 років в кабінетах будуть чемпіонами.
avk2307
Моё мнение судья Иванов не сильно пострадает. Он уже пострадал, когда его президент Агробизнеса побил.Заяву написал на него, а теперь вот так отомстил Агробизнесу и Олимпику
Михаил Степанов
Єто да...
серж жорж
руководитель опг судья по кличке случка сказал что ;гол был прикрывая свою попку, иначе из попки сделают ромашку круговую.
anarhisst
Мля, почитал комментарии. Вы правила хоть чуть чуть знаете? Вратарь во вратарской неприкосновенен. Стали пять рыл, заблокировали вратаря. О каком чистом поле речь? Одумайтесь)) гельзину правила нужно купить, может что то поймет.
Palych1
Судья с судьями вар, глава комитета арбитров говорят что был офсайд. И это определено при помощи современных технологий!!! А не тех мультиков которые рисовали суркисы в конце 90-х. Думаю все болельщики со стажем это помнят