Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 березня 2021, 03:20
3105
0

Мірча ЛУЧЕСКУ: «У першому таймі Динамо було занадто повільним»

Наставник київської команди підбив підсумки перемоги над «Минаєм» (3:0)

| Оновлено 08 березня 2021, 03:20
3105
0
Мірча ЛУЧЕСКУ: «У першому таймі Динамо було занадто повільним»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поспілкувався з представниками ЗМІ на прес-конференції після матчу з «Минаєм» (3:0).

- Наскільки вас засмутила гра в першому таймі? І наскільки важливим сьогодні було здобути саме результат?
- Через організовану гру суперника ми довго не могли подолати їхню оборону. «Минай» надійно діяв у захисті, футболісти добре страхували один одного, захищалися великою кількістю гравців. Водночас в атаці вони ні на що не розраховували – якщо не помиляюся, вони перейшли на чужу половину поля лише на 40-й хвилині. Ми знали, як грати проти такого суперника, але були занадто повільними в першому таймі. Через це суперник «читав» наші комбінації, тому ми створили так мало моментів до перерви. Якби ми забили, усе пішло би по-іншому. Це саме і відбулося у другому таймі. І щойно ми відкрили рахунок, суперник розкрився, нам стало легше й почали виникати моменти та забивати.

Також у першому таймі нам не вистачало індивідуальних дій. Потрібно було частіше брати гру на себе, намагатися обіграти один в один. У перерві довелося трошки посварити команду, і в другому таймі наша гра змінилася, пішла за нашим сценарієм. У підсумку могли забивати і п’ять, і шість м’ячів. Але результатом я задоволений, він дає позитивні емоції перед підготовкою до наступного матчу.

- Дайте оцінку Василю Кобіну як тренеру.
- Той факт, що він замінив сімох футболістів порівняно з останнім матчем, і як вибудував дії в обороні, свідчить про те, що в нього є своє бачення гри. У першому таймі він досяг того, чого хотів. Упевнений, він буде зростати як тренер.

- Які кадрові проблеми перед матчем із «Вільярреалом»?
- Попов точно не зіграє. Щодо Циганкова поки точно не відомо – чекаємо інформації від лікарів. Віктор дуже важливий гравець для нас, я би хотів, щоб він зіграв у четвер.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.