Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 березня 2021, 13:42
2239
1

Рух – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Матч УПЛ вперше прийме СКІФ

| Оновлено 08 березня 2021, 13:42
2239
1
Рух – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна

У понеділок, 8 березня, «Рух» вперше за час виступів в УПЛ проведе домашній матч на львівському стадіоні СКІФ, де прийматиме «Десну». Чернігівський клуб приїде до Львова з безвиграшною гостьовою серію, яка триває три матчі: дві нічиї та поразка і до повторення клубного рекорду залишилася ще одна гра.

«Рух» прийматиме суперників на стадіоні СКІФ у зв’язку з підготовкою «Арени Львів» до проведення міжнародних матчів збірної України. Раніше рухівці провели на стадіоні СКІФ вже 19 ігор: 14 перемог, 3 нічиї та 2 поразки, і саме на цій сучасній арені здобули путівку до УПЛ. Востаннє «Рух» приймав чернігівський клуб  ще в листопаді 2017 року, коли суперники грали у Першій лізі. Тоді перемогу святкували рухівці з рахунком 2:1.

У нинішньому сезоні «Рух» та «Десна» зустрічалися вже двічі і обидві гри відбулися у вересні в Чернігові. Спочатку матч першого кола нинішнього чемпіонату завершився перемогою господарів поля з рахунком 3:1. У складі «Десни» голи забивали Андрій Тотовицький, Максим Дегтярьов та Пилип Будківський, а у «Руху» - Юрій Климчук. Згодом вже в рамках 1/16 фіналу Кубка України «Десна» знову здобула перемогу і цього разу з рахунком 2:1. Тоді голи забивали лише господарі поля: дубль оформив Дегтярьов, а естонець Йоонас Тамм «зрізав» м’яч у власні ворота.

Після перемоги в минулому турі над «Колосом» атмосфера в тренувальному таборі «Руху» панує позитивна. Один з тренерів «жовто-чорних» Олександр Грицай поділився передматчевими думками: «Нашого суперника тренує досвідчений тренер Олександр Рябоконь. Це дуже міцна команда, яка добре підготовлена фізично. У них багато високих футболістів. Наш суперник проводить дуже хороші флангові атаки, також чудово діє при стандартах. У них це дуже небезпечна зброя. Велику увагу приділяємо у тренувальному процесі якраз цьому компоненту. Після гри з «Колосом» хлопці отримали заряд упевненості».

Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь на чолі різних клубів УПЛ може відсвяткувати 50-ту перемогу в чемпіонатах. Керманич «Руху» Іван Федик не зможе задіяти вилученого в минулому турі одного з основних своїх гравців Мар’яна Мисика. Арбітром матчу призначено досвідченого Віталія Романова (Дніпро), для якого це буде 103 гра в УПЛ, в тому числі дебютна за участю «Руху». А «Десна» за суддівства Романова раніше провела в чемпіонатах 5 ігор і ще жодного разу не перемагала: три нічиї та дві поразки.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Мисак, Гагун, Білий, Зец, Стаменкович, Карасюк, Федорчук, Притула, Кондраков, Климчук, Борячук.

«Десна»: Паст, Тамм, Огіря, Гітченко, Конопля, Тотовицький, Картушов, Білошевський, Мостовий, Гуцуляк, Будківський.

 
  • 3.92
  • 3.54
  • 1.88
Зробити ставку
 
  • 4.20
  • 3.55
  • 1.88
Зробити ставку
 
  • 4.20
  • 3.50
  • 1.89
Зробити ставку

8 березня, понеділок

«Рух» – «Десна»
Львів. Стадіон «СКІФ». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ — ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Петро -Во!
Прогноз обычный - опять шкандаль.
Это в Манчестере Сити получили пенальти со старта и дальше спокойно играли, хотя и проиграли. Хотя создали много опасных моментов и тд.
У нас же важные матчи (а он такой для веников) сводятся к тому, был пеналь или не был, была красная или не была. А рассматривать надо моменты, комбинации, схемы игры и желание игроков добиться победы.
А судья всегда прав. И можно биться головой об стенку