Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 04 березня 2021, 06:00
4476
11

Юрій ВІРТ: «Судив арбітр із Запоріжжя, де Зоря базується вже 7 років»

У наставника «Вереса» є претензії до арбітра

| Оновлено 04 березня 2021, 06:00
4476
11
Юрій ВІРТ: «Судив арбітр із Запоріжжя, де Зоря базується вже 7 років»
veres.rv.ua

Наставник «Вереса» Юрій Вірт залишився незадоволений роботою арбітра на матчі чвертьфіналу Кубка України проти «Зорі».

Луганська команда, яка базується в Запоріжжі, виграла 2:1.

«Єдине, що розчарувало - результат. По грі - я задоволений діями команди. Тим, як футболісти виконували установку на матч. Ми грали проти дуже сильної команди, яка знаходиться в хорошому ігровому тонусі. Вони провели вже три офіційних гри. Для нас - це перша офіційна гра року. Тому було невелике хвилювання. Хлопці - молодці. Виконували все, що від них вимагали. Ми ні в чому не поступилися луганській «Зорі». Створювали достатньо моментів. От реалізація сьогодні підвела».

«Дещо важке було поле. У Туреччині ми готувалися на дещо інших полях. А загалом хочу подякувати усім за гру. Якщо гратимемо так далі - в нас все буде гаразд».

«По суддівству. Дійсно. Ми передивилися епізод - судді припустилися результативної помилки з незарахованим голом. Якби ми повели в рахунку - все могло б скластися по-іншому. На такому рівні арбітри УПЛ не повинні отак помилятися. Крім того, як можна арбітра із Запоріжжя призначати на гру команди, яка сім років базується у Запоріжжі»?

«Зараз команда отримає два вихідних. 6 березня збираємося разом у Винниках, де готуватимемося до гри з «Оболонню». 11 березня вирушимо до Києва», - сказав Вірт.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
freestyle2018
Нет, это уже перебор. Одно дело жаловаться, что арбитр из Киева судит команду из Киева, но говорить, что арбитр из Запорожья не может судить команду, которая вынужденно там 7 лет базируется -это бред. По такой логике, все, без исключения, жители Запорожья должны были стать фанатами Зари за это время, особенно арбитры
Dell Dnieper
там чистий гол був, на жаль судді недодивились
Sunrise
Ну и давайте тогда об ударе рукой в лицо Шахаба не забывать в штрафной Вереса.
Sunrise
"Если бы мы повели в счете - все могло бы сложиться по-другому." Вы вели в счёте один раз и всё сложилось в пользу Зари.
Оффсайд 50 на 50. Или вы пересмотрели с какой-то секретной оффсайдной камеры?
Удаление по делу, ещё пожалели что не прямая красная. Плечо в плечо и Кочергин сыграл за 5 минут до удаления, но был штрафной, т.к. у него не было намерения играть в мяч. У защитника Вереса шансов и намерений сыграть в мяч также не было - чистый фол и красная.
Davidson
Там был спорный момен,но точно шубы не причем
Володимир Підвірний
Цілком підтримую Юрія. Верес в цій грі мав перемогти. А судді хто? Ще прийде час і ми цих сепарів в смітникових баках переправимо за поребрик. А цей час вже настає.
Володимир Підвірний
Цілком підтримую Юрія. Верес в цій грі мав перемогти. А судді хто? Ще прийде час і ми цих сепарів в смітникових баках переправимо за поребрик. А цей час вже настає.
Володимир Підвірний
Спорт юа всі коменти державною, українською мовою, всі інші бан.