Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 березня 2021, 07:17
3303
4

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Вільярреал - найкращий жереб для Динамо»

Відомий тренер налаштований оптимістично

| Оновлено 04 березня 2021, 07:17
3303
4
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Вільярреал - найкращий жереб для Динамо»
ФК Арсенал. В'ячеслав Грозний

Український тренер В'ячеслав Грозний в ексклюзивному коментарі Sport.ua оцінив шанси «Динамо» в протистоянні з «Вільярреалом» в 1/8 фіналу Ліги Європи:

«Це найкращий жереб для «Динамо», оскільки це шоста сила в Іспанії. Тільки шоста сила Ла Ліги! Не будемо забувати, що «Динамо» і «Шахтар» - це лідери українського футболу! Але у «жовтої субмарини» є топ-тренер, а саме Унаї Емері, який дуже добре грає в Лізі Європи і, можна сказати, це його турнір. Але він із «Севільєю» добре грав у Лізі Європи. Там у нього дуже добре виходило. Чи є у Емері зараз така команда, яка у «Севільї» була? Поза всяким сумнівом, ні! Хоча, так, «Вільярреал» в 1/16 фіналу Ліги Європи двічі обіграв «Зальцбург».

А давайте подивимося, що об'єднує «Динамо» і «Вільярреал». Відповідь така: тренери високого рівня - Мірча Луческу та Унаї Емері, які вигравали єврокубки. Луческу старше, мудріше, доросліше, а амбіції у кожного тренера високі. Просто «Динамо» - лідер УПЛ, який виграв Суперкубок України, а «Вільярреал» зараз йде тільки на сьомому місці в Ла Лізі.

Чи можна грати з «Вільярреалом»? Не те, що можна. Потрібно. Їхнім капітаном є 35-річний хороший захисник Рауль Альбіоль, який грав за «Реал» і «Наполі». Високорослий хлопець, який пограв за збірну Іспанії. Але треба бути об'єктивними, у нас в обороні грають молоді хлопці: Забарний, Сирота та інші. Вони йдуть на виріст і кожна гра для них дуже багато значить. Так, Рауль Альбіоль - дуже пристойний захисник, але зараз він не грає на топ-рівні та в топ-команді. Хоча грати він вміє, безумовно. У зв'язці він грає з хорошим 24-річним захисником Пау Торресом. Це два центральні захисники, які дуже пристойно грають головою. З ними потрібно бути уважними на стандартах. Хороший і Дані Парехо, якого ми пам'ятаємо за іграми за «Реал», «Хетафе» і «Валенсію». Виділю нападників «жовтої субмарини». Особливо 27-річного Пако Алькасера, який грав за ряд провідних клубів і який забив за збірну Іспанії 12 м'ячів. Він швидкий нападник з хорошим гольовим чуттям, він дуже забивний. Цей гравець становить небезпеку і його потрібно весь матч опікати. У парі з Алькасером ​​грає 28-річний Херард Морено, якого також викликають у збірну Іспанії. В принципі це ті гравці, на яких варто звернути увагу в «Вільярреалі». Інші хлопці теж вміють грати! Але рівень тих, кого я назвав, вище, не ображаючи нікого.

«Динамівці» пройдуть іспанську команду. Чому? «Вільярреал» дуже миролюбна команда за рахунком. У поточному сезоні Ла Ліги в 25 матчах вони 13 разів зіграли внічию. Вони мало перемагають. До цього в чемпіонаті Іспанії вони виграли у «Сельти» 8 січня. З тих пір вони не можуть ні в кого виграти. Це говорить про те, що їм не вистачає атакуючого потенціалу. Їм потрібна ціла група гравців, яка братиме участь в атаці. Це не «Реал», не «Барса», не «Севілья», це іншого плану команда. Ось ці 13 нічиїх говорять про те, що динамівці не програють «Вільярреалу» як мінімум».

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
Хочу траву как у Грозного -из более 30 матчей во всех турнирах-испанских и европейских субмарины поиграли только 3 раза и с минимальным счетом...... да и обыграли основу Барсы-не напомните как сыграли киевляне с ее дублем?
vruthiy-112
Згоден на всі 100.
Владимир Копяк
Дв, Динамо может и не проиграть... Может быть что обе игры закончаться в ничью - дома 2:2 и на выезде 1:1....