Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4359
10

ШУМСЬКИЙ: «Не розумію, чому суддя подає на мене до суду. Який наклеп?»

Мовний скандал в УПЛ набирає обертів

ШУМСЬКИЙ: «Не розумію, чому суддя подає на мене до суду. Який наклеп?»
pfclviv.com. Віталій Шумський

Виконувач обов'язків головного тренера «Львова» Віталій Шумський поділився своєю думкою щодо арбітра Миколи Кривоносова, який подає на тренера до суду.

Нагадаємо, що в матчі львів'ян з «Колосом» (0:2) Шумський був покараний попередженням за те, що попросив четвертого арбітра розмовляти з ним українською мовою. Такі звинувачення Кривоносов вважає наклепом.

«Я не хвилююся. Я висловив свою думку. Я сказав те, про що говорив під час гри (проти «Колоса» - прим.). Не розумію, чому цей суддя хоче подавати на мене до суду.

Наклеп? Який наклеп? Я не можу зрозуміти. Я у нього запитав, за що він показав жовту картку. Якщо за те, що я попросив спілкуватися зі мною державною мовою, тоді я взагалі не розумію, про який наклеп йдеться.

Вони пишуть, що я своїми діями систематично заважав бригаді арбітрів. Я взагалі нічого не говорив в сторону бригади арбітрів. Я один раз підійшов до четвертого судді і запитав по грі про порушення правил: «Чому в одному епізоді дають жовту картку, а в другому - не дають?». І все, більше я взагалі до арбітрів не звертався.

Є компетентні органи. Нехай вони розбираються. Я вважаю, що наші арбітри повинні розмовляти державною мовою, тому що вони публічні люди», - сказав Шумський.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Суддя не має права спілкуватися в Україні на офіційному рівні не на державній мові.
Виключення тільки для інтернаціональних змагань де застосовується в основному англійська, або залежно від регіону, як, наприклад, в Південній Америці-іспанська.
Якщо суддя не має щось проти, то може на базарі торгувати.
Fangold
Тому що суддя, і судити буде теж суддя, логіка
Владимир Копяк
Нутром чую, что напрасно тренер завелся с этой мафиозной структурой,которую крышует павелка со своей ОПГ. Одно то,что павелка игнорирует все вызовы в суд,и ему за это ничего,говорит о том, что Зеленский догоорился с Порошенко о том, что шестерок Порошенка трогать не будут. Потому и арбитры так обнаглели...Как бы тренера не отоварили люди костюченка где-то возле дома....
Larry007
Дай таким шумским волю они заставят всех неукраиноязычных вставать на колени перед матчем
Larry007
Дай таким шумским волю они заставят всех неукраиноязычных вставать на колени перед матчем
Александр Федько
С какой стати вообще судья должен с тобой говорить !?
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Руслан Луценко
Шось багато стало цього недотренера.... Йди в школу викладачем й усi з тобою будуть розмовляти украiнською. Бiльшiсть, чернз силу правда, але то таке...