Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 28 лютого 2021, 02:56
10036
4

Мотор вдома легко впорався з Вардаром

Запорожці виграли перенесений матч групового етапу SEHA-ліги

| Оновлено 28 лютого 2021, 02:56
10036
4
Мотор вдома легко впорався з Вардаром
seha-liga.com

У запорізькому Палаці спорту «Юність» відбувся поєдинок 1-го туру групового етапу SEHA-ліги (Ліги Південно-Східної гандбольної асоціації). «Мотор» здобув впевнену перемогу над північно-македонським «Вардаром 1961».

Гості розпочали гру в «розібраному» стані. У них дуже довго нічого не виходило, і перший м'яч вони зуміли закинути лише на 11-й хвилині, коли запорожці відірвалися на шість голів. Гандболісти «Вардара» грішили втратами і неточними кидками. У підсумку гості все ж намацали свою гру, але перший тайм залишився за «Мотором» (16:9).

Друга половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі: українська команда не дозволила суперникам підібратися в рахунку. Відзначимо, що до того ж чудово відстояв у воротах Геннадій Комок, який відбив 15 з 37-ми кидків у площину (в т.ч. 3 з 5-ти семиметрових). У підсумку «Мотор» втримав комфортну різницю в рахунку.

30:23, і українська команда вийшла в лідери групи. Наступну зустріч «Мотор» проведе 6 березня - запоріжці зіграють в гостях проти хорватського «Нексе». А на 20 березня запланована зустріч «Вардар» - «Мотор».



SEHA-ліга. Група В. 1-й тур.

«Мотор» – «Вардар 1961» - 30:23 (16:9)

«Мотор»: Мороз, Комок – Кубатко (3), Бабичев, Малашінскас (2), Пуховський (1), Денисов, Турченко (1), Моліна Косано, Кравченко, Донцов (3), Горига (6), Гурковський, Бурзак (6), Міноцький (6), Бохан (2).

«Вардар 1961»: Кантегрель, Кізіч – Шевальєвіч (5), Вальчак (1), Стоїлов, Дімітріоскі (4), Георгієвскі (2), Карапалєвскі (4), Діссінгер, Калараш, Гадза, Талєскі (4), Дібіров (2), Вєкіч (1), Атанасовскі.

Палац спорту «Юність» (Запоріжжя, Україна).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DidOk
Молодці ! 👍🇺🇦
KREKER
Найбільше в статті сподобався , звичайно, результат. А ще " НАМАЦАЛИ свою гру".
Tеllur
Не очень то гости и хотели играть.