Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 лютого 2021, 14:49
4461
1

Шахтар - Зоря. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 16-го туру УПЛ

| Оновлено 28 лютого 2021, 14:49
4461
1
Шахтар - Зоря. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Тбілісі. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 16-го туру Прем'єр-ліги України «Шахтар» - «Зоря».

«Не з чуток знаю, що після єврокубків налаштуватися на матчі внутрішнього чемпіонату непросто. Хлопцям після єврокубків і матчів збірних складно зарядитися на чемпіонат, тому що там і там різні емоції. Я у всіх командах стикався з цим. Футболістам потрібно заряджати батареї, а простими словами цього не зробиш. Потрібен час на це. Розумом розумієш, що потрібно перебудуватися, але немає тих емоцій, адже вони викинуті в єврокубках. Потрібен час на їх відновлення. І справа в тому, що фізичні кондиції легше відновити! Головне, відновитися емоційно. У наших лідерів після єврокубків будуть непрості матчі, а втрачати очки не хочеться нікому.

Для «Шахтаря» матч з «Зорею» буде дуже складним. Зараз у луганчан великі спортивні амбіції, у них добре поставлена ​​гра і класний атакуючий потенціал. У них в атаці є Гладкий, Громов, Гринь. Скрипник в своєму розпорядженні має два сильних іранських форварди Шахаба і Аллах'яра. А ще виділю Кабаєва, Кочергіна, Іванисеню і Юрченка. У «Зорі» всіх можна виділити! Луганчани дуже добре грають в позиційну атаку, що мало кому вдається. У «Зорі» майже всі футболісти дуже добре оснащені технічно. Вони роблять багато нестандартних ходів і гострих передач.

«Зоря» не боїться «Шахтаря». Луганська команда щороку з «гірниками» успішно грає, кидаючи їм виклик. «Зоря» вміє правильно грати проти «Шахтаря». Хоча у «Зорі» є проблеми з організацією командної оборони. Ми це побачили в грі з «Маріуполем», коли приазовці могли неодноразово забивати. Тоді «Зорі» просто пощастило. Але «Шахтар» карає за такі помилки. Але і «Зоря» гратиме по-іншому. Будуть внесені певні корективи і будуть доопрацьовувати на оборону навіть гравці атаки. «Зоря» поза всяким сумнівом буде дотримуватися ігрової дисципліни.

«Шахтар», як висококласна команда, в змозі реалізовувати свій будь-який напівшанс. «Зоря» це розуміє. Передбачаю, що в старті «Шахтаря» вийдуть Степаненко, Додо і Коноплянка.

Я передчуваю цікавий матч і хорошу гру з боку обох команд. Але за традицією на матчі між командами УПЛ я не даю прогноз результату, а тільки аналізую», - сказав Грозний.

Матч «Шахтар» - «Зоря» відбудеться 28-го лютого. Початок зустрічі о 17:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті повідомив Луніну, яка у нього буде роль після повернення Куртуа
Футбол | 22 квітня 2024, 11:19 11
Анчелотті повідомив Луніну, яка у нього буде роль після повернення Куртуа

Український воротар найближчим часом має продовжити контракт з «Реалом»

ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко
Футбол | 22 квітня 2024, 21:45 9
ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Прогноз написан в фантастическом стиле, читал и думал, что играют Бавария и Ливерпуль!!!