Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2021, 07:58
12791
12

ЛЕОНЕНКО: «Динамо з такою грою далеко не піде. Не дано контролювати м'яч»

Футбольний експерт прокоментував матч-відповідь 1/16 Ліги Європи

| Оновлено 27 лютого 2021, 07:58
12791
12
ЛЕОНЕНКО: «Динамо з такою грою далеко не піде. Не дано контролювати м'яч»
ФК Динамо Київ

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Динамо» обіграло бельгійський «Брюгге» (1:0):

«Приспали «Брюгге». Дві гри ми не бачили Циганкова. Зробив гольову, Буяльський забив. Я так розумію, що один Буяльський і хоче грати. Я б ще привітав оборону, яка не дала нічого створити «Брюгге».

Про гру краще не згадувати. Краще просто сказати – ми класно пройшли. Хлопці повинні розуміти, що з такою грою далеко не втечеш. Це випадково, а випадковостей багато не буває.

«Брюгге» все влаштовувало. Нікого не хвилювали хворі. Два фактори зіграли проти «Брюгге»: приспали і добре зіграли в обороні. Навіть моментами можна це назвати. Один момент був у Шапаренка, де врятував Міньоле.

Зараз знову почнуть вигадувати, що це шахи. Навіть якщо виграєш кубок з такою грою, уболівальників не додасться. А всі, природно, думають про вболівальників, яких через «ковід» не бачили давно. Нічого не змінилось.

Луческу може говорити, що ніхто й не думав про 1/8 фіналу. «Шахтарю» теж варто про це подумати. Ти обіграв «Реал», але погано зіграв з «Маккабі». Пройшли далі – слава Богу, але є питання по грі.

Не дано динамівцям контролювати м'яч. Чому не виходить? Тому що я хочу балдіти від хорошої гри, але в «Динамо» немає виконавців. Важко буде Луческу щось переробити.

Ми звикли бігати, хтось щось виконав, вистрибнувши за рахунок фарту. Далеко не пройдемо, і задоволення від гри не отримаємо. Закономірний результат приходить тільки з грою. Фарту багато не буває. Давайте йти далі, але буде складніше. Хотілося б закономірностей».

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Вспоминаю 3:1 на Суперкубок и дерьмометание горе-экспертов!!! А потом были игры с Боруссией, Интером. Всё как бы забылось. А ведь Динамо сейчас строится, Луческу меняет стиль команды без приобретения новых игроков. И в этих условиях команда побеждает и лидирует в ЧУ. ЧТО ВАМ ЕЩЁ НАДО?? Заткнулся бы ты, Витёк!!!!
Алексей Голяченко
Ну хоть не сказал что его коты лучше контролят мяч и на том спасибо
Sergey RockStar
В принципе, я с ним частично согласен. В другом интервью он раскритиковал и Шахтёр кстати. И если Шахтёр сыграл просто ужасно, то Динамо, как бы это печально не звучало, сыграло тоже не идеально. К обороне вопросов почти нет, а вот центр поля и нападение выглядело уж слишком пассивно.. Плюс не забываем про разобранный состав Брюгге. Когда в команде царит неопределённость и хаос - сложно себя настраивать на должный бой. Матчи с Вильяреалом должны по настоящему продемонстрировать потенциал ДК, и ещё - есть шанс, что испанцы недооценят Киев. Что касается Шахтёра, только от них зависит исход матча с Ромой. Если выйдут с вальяжным настроем - будет влёт. Настроятся и сделают выводы с Маккаби - пройдут.
Viktor Tarator
недоексперт и недофутболист леоненко кому важно его мнение?
SportsMan
Интересно, сам понял, что сказал? Не получается, потому что Леоненко хочет балдеть от хорошей игры? А, так это Леоненко во всем виноват
sergej55
Бред алкоголика.
temamx2727
Хм, по делу все сказал. Не похоже на Леона)
Віктор Іщенко
НЕХАЙ ЦЕЙ МУДАК ПОДИВИТЬСЯ ЯК ГРАЛА ЙОГО ЛЮБИМА ШАХТА
Predator
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алена Остапенко
А в чем бред, шо не вспомнил 86 год и рудакова?