Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 лютого 2021, 16:59
2049
2

Ворскла – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперечка за місце в «п'ятірці»

| Оновлено 27 лютого 2021, 16:59
2049
2
Ворскла – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

З явною «пробуксовкою» увійшла в новий рік «Ворскла», і якщо раніше полтавська команда була головним претендентом на третій рядок таблиці, то зараз - втриматися б на п'ятому. Свою справу зробили п'ять матчів без перемог, тоді як «Олександрія» розпочала весняну частину сезону зі стовідсотковим результатом, зрівнявшись із полтавчанами за очками.

Тричі поспіль завершила нічиїми останні матчі «Ворскла», при цьому в кожному з них відіграючись у других таймах. Протистояння з «Інгульцем», незважаючи на умовно виїзне, проходило в Полтаві, але навіть рідні трибуни не допомогли колективу Юрія Максимова виграти. Втім, в суботу на господарів чекає серйозна підмога - на стадіони нарешті будуть допущені глядачі, так що вболівальники «Ворскли», які нудьгували за живим футболом, зможуть активно підтримати своїх улюбленців.

«Олександрія» в минулому турі здобула свою найбільшу в сезоні «суху» перемогу, сповна відігравшись на «Минаї» за поразку першого кола. У ворота суперників вдалося забити тричі, і це навіть не дивлячись на відсутність дискваліфікованого Артема Сітала - кращий бомбардир команди повертається як раз на матч у Полтаві. Про те, чи відновився травмований Максим Третьяков, інформація відсутня, зате точно не зіграє з «Ворсклою» Павло Пашаєв, який встиг отримати вже восьме в сезоні попередження. Сама ж «Ворскла» буде змушена обходитися без Сергія Яворського - досвідчений захисник також «перебрав» з картками.

У балансі взаємин - невелика перевага за «Олександрією», яка домоглася його якраз за останні роки. Чотири рази поспіль «всуху» обіграли полтавчан підопічні Володимира Шарана, і тільки минулої осені «Ворскла» перервала таку серію. При цьому, вигравши на стадіоні «Ника» - 2:0. По голу в кожному з таймів забили тоді Руслан Степанюк та Давид Пуцлін.

Коментуючи нічию з «Інгульцем», Степанюк з оптимізмом заявив, що навіть незважаючи на тривалу чорну смугу, міняти нічого не потрібно. «Ми ж всі в одному човні - разом будемо вибиратися з цієї ситуації. Якщо хочемо боротися за «верх», то потрібно працювати, як працювали - з такою ж самовіддачею. Наші ігри починаються зараз, з наступного туру», - зазначив екс-форвард «Олександрії».

Один з нинішніх лідерів «Олександрії» Валерій Лучкевич також не приховує максимальних амбіцій клубу: «Ми хочемо боротися за зону єврокубків, призове місце, щоб отримати путівку в Лігу Європи. У команді Юрія Максимова зібрані хороші футболісти, тому на нас чекає цікавий матч». Нітрохи не слабші виконавці і в самій «Олександрії»: не можна не відзначити, що Кирило Ковалець, віддавши гольову передачу якраз Лучкевичу, очолив список кращих асистентів Прем'єр-ліги. З огляду на настрій обох сторін, поєдинок точно буде захоплюючим.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник, Чеснаков, Альюн, Пердута, Скляр, Пуцлін, Цітаішвілі, Тілль, Кане, Степанюк, Кулач.

«Олександрія»: Білик, Вантух, Дубра, Мірошниченко, Гречишкін, Банада, Ковалець, Лучкевич, Бабогло, Шастал, Бондаренко.

 
  • 2.8
  • 3.24
  • 2.55
Зробити ставку
 
  • 2.89
  • 3.30
  • 2.47
Зробити ставку
 
  • 2.80
  • 3.25
  • 2.55
Зробити ставку

27 лютого, субота

«Ворскла» — «Олександрія»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВОРСКЛА – ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.