Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 березня 2021, 01:17
41182
15

ДЕНИСОВ: «Ярославський не має права займатися футболом до 2023 року»

Відомий журналіст розповів, чому екс-президент «Металіста» довго зберігав мовчання

| Оновлено 06 березня 2021, 01:17
41182
15
ДЕНИСОВ: «Ярославський не має права займатися футболом до 2023 року»
Футбол 1/2/3. Олександр Ярославський

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов розповів, чому бізнесмен Олександр Ярославський вирішив відродити «Металіст».

«Ця тема буде досить тривалою. Це не робиться швидко, щоб взяти і повернути той самий «Металіст». Це не диво.

Ярославський не сказав, що візьме один з чинних клубів. Він не сказав, що повертається в футбол, він заявив, що хоче відродити той самий «Металіст». Що таке «той самий «Металіст»? В першу чергу, мова йде про те, щоб викупити і повернути у власність інтелектуальні права - емблема, кольори, шрифт. Це основне, це історія, це коріння того самого «Металіста». Без цієї емблеми Ярославський не хоче чути ні про що інше. Він хоче з цього почати.

Його підтримав керівник нашого футболу Андрій Павелко, який з радістю сприйняв таке рішення. Найголовніше - його підтримали ті, до кого звертався Олександр Ярославський. Це можновладці. Зокрема, в.о. мера Харкова Ігор Терехов. Якщо Терехову вдасться повернути у власність Ярославського емблему «Металіста», він в очах харків'ян підніме собі бали.

Я спілкувався зі Стороженком і Красніковим. І перший, і другий знайшли можливість фінансування цих клубів. Якщо говорити про Краснікова, я кілька разів у нього перепитував і він підтвердив, що на сьогодні ФК «Метал» він повністю фінансує сам. Це точна інформація. Ярославський не дає грошей на розвиток «Металіста 1925» і «Металу».

Чому Ярославський так довго мовчав? Насправді між ним і Сергієм Курченком, якому він продав клуб, була підписана угода, згідно з якою Олександр Ярославський не має права займатися футбольною діяльністю до 2023 року включно.

Ярославський продав «Металіст» за 130 мільйонів доларів. Повертаючи емблему, він зовсім не забирає її у Курченка. Вся інтелектуальна власність давно відсуджена Україною у Курченка і знаходиться у державній власності. Головне питання - як вибудувати відносини з державними органами, щоб отримати емблему назад? Цілком ймовірно, буде якась ціна, яку потрібно буде заплатити за емблему. Є чутки, що Ярославський розвиватиме «Металіст» на базі ФК «Метал», - підсумував Денисов.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Семыкин
Очень хорошая статья о допущениях великого рупора современности. Ценность её правда нулевая...
Иван Ивановченко
а кто такой Денисов - это первое. Втрое кто такой кое вор прокладка Януковича Курченко. прекращайте распространять всякий бред
Доброгорский Юрий
Ну а кроме команды Ярославский однозначно захочет получить себе в актив всю инфраструктуру... База, стадион...
Интересно, за какой "бесценок" он его получит...
savant
любой документ подписанный курченко можно использовать в туалете вместо туалетной бумаги уже... что за бред!!?? каким надо быть идиотом чтоб разговаривать о каких то договорах с человеком который в бегах и является национальным преступником... тем более что сам п.енисов, в следующем же параграфе себе противоречит, рассказывая что всё что принадлежало курченко уже является государственной собственностью, поэтому смешно говорить о правомерности каких то документов с курченко...
VLytvyn
Достеменно відомо, що займатися футболом чи ні. може вирішити лише футбольні органи, які керують дозволами.Ніякий Курченко немає ніяких повноважень вирішувати власнику займатись футболм чи ні.Підтримую Ярославського і впевнений, що він відродить Металіст Харків і бажаю йому успіхів!
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
кто-то может пояснить смысл в чем был соглашения до 2О23 года этого?
turist86
Маячня! Хто заважає Ярославському фінансувати клуб, оформивши його на Маркевича або Краснікова?
Tеllur
И шо?
Зато у него есть отряд адвокатов и специалистов во многих областях нашей жизни. А он пока может слетать туристом в космос.
DidOk
Це ж нікчемна угода ...
Як можна заборонити жити, кохати, срати чи чимось займатися, якщо це не вирок суду у криміналі ?
Kevko
Рупор как всегда вбрасывает какую информационно-мусорную смесь
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lion
И тут Денисов не такой, причем тут Денисов если Ярык подписал бумаги...