Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 23 лютого 2021, 16:36
18607
14

Ярославський підтвердив готовність відродити «героїчний Металіст»

Подробиць поки немає, але колишній власник готовий вкладати кошти

| Оновлено 23 лютого 2021, 16:36
18607
14
Ярославський підтвердив готовність відродити «героїчний Металіст»
Футбол 1/2/3

Колишній власник харківського «Металіста» Олександр Ярославський підтвердив, що домовився з владою міста про відродження клубу, проте ніяких подробиць поки немає.

«В 2025 році виповниться 100 років з дня заснування легендарного харківського клубу. Наш обов'язок як патріотів Харкова і Харківщини зустріти цей ювілей гідно. Але поки від того славного «Металіста» залишилася одна назва, а створена до Євро-2012 інфраструктура приходить в непридатність».

«Тому я пропоную всім небайдужим землякам, уболівальникам з гарячими серцями, місцевій влади, зацікавленій в розвитку регіону, об'єднатися і відродити справжній героїчний «Металіст».

«Зі свого боку обіцяю докласти всіх зусиль для того, щоб повернути колишню славу. «Жовто-синій» - найсильніший», - йдеться в повідомленні Ярославського на сайті його компанії DCH.

Харківський «Металіст» раніше втратив професійний статус. Зараз у Другій лізі виступає клуб «Метал», але він не має відношення до Ярославського або колишнього клубу.

Крім того, у Першій лізі виступає «Металіст-1925». 

Якщо клуб будуть створювати з нуля, то йому доведеться провести мінімум один рік в аматорах, а тільки потім починати виступи у Другій лізі.

Оцініть матеріал
(119)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergey Kovaleff
Какая замечательная новость. Хоть и болею за Шахтёр, но эта новость для меня топ последних лет. От возрождения Металлиста выграют все.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
olex.mykhailov
Від цього український футбол тільки виграє. Ярославський серйозно до таких речей ставиться і на відміну від Коломойського слів на вітер не кидає.
turist86
Нема Кернеса - нема проблем?
Роман Наумець
Чекаємо, Владленович
SportsMan
Так возродить или с нуля? Если с нуля, так это уже другая команда юридически. И писать, что ей 100 лет, приписывать заслуги классического Метеллиста будет как бы неправильно.
Дмитро Шевченко
бла-бла-бла
Валентина Чернова
Где ты был все эти годы, когда мы болели и страдали без харьковского металлиста по твоей вине?????, теперь он решил , что это экономически рентабельно с привлечением Бюджета и местных властей!!!! Ну , ребята, это беспредел! Что Кернеса нет, теперь можно? В где ты был раньше???
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
Коломойский тоже обещал возродить Днепр и что?